Ga naar de homepage

Camping Zum stillen Winkel *****

Algemene gegevens
Toon op kaart
Richtprijs € 28,00
8,0
37 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Waterpret in en rondom de rivier
  • Royale staanplaatsen op gras
  • Wandelen in naastgelegen bos
  • Maaltijdbezorging tot je plaats
  • Rustgevende omgeving
  • Dicht bij Keulen en Koblenz

In een natuurrijke heuvelachtige omgeving in het Wiedtal vind je Camping Zum stillen Winkel. Op deze camping kun je heerlijk tot rust komen in de natuur van het Duitse Rijnland-Palts. Je kampeert op royale plaatsen dicht bij de rivier de Wied. Kinderen kunnen de hele vakantie ravotten in en rondom de rivier en in het prachtige aangrenzende bos. Even de drukte in? Steden als Koblenz en Keulen zijn niet ver weg.

Toon meer

Op slechts een kleine twintig minuten rijden van de snelweg is het op deze camping verbazingwekkend stil. Een vriendelijke Nederlands familie beheert Zum stillen Winkel en zorgt ervoor dat iedereen in alle rust van zijn of haar vakantie kan genieten. Ze helpen je graag met de juiste informatie voor uitstapjes. Vanaf de camping loop je zo het bos in en kun je prachtige wandel- en fietsroutes volgen.

Vogelgeluiden en het kabbelen van het riviertje

Op de kampeerplekken ervaar je de echte rust: je hoort slechts vogelgeluiden en het kabbelen van het riviertje waaraan de camping ligt. Het zijn royale plekken op goed bijgehouden gras tussen de bomen, waardoor je het gevoel krijgt dat je in een park kampeert. Veel van de plekken hebben een stroom-, water-, en tv-aansluiting. Ook is het mogelijk om een van de vakantiehuisjes te huren.

Op Camping Zum stillen Winkel staan vooral gezinnen met jonge kinderen en oudere stellen. De kinderen vermaken zich de hele vakantie bij het riviertje en in de speeltuin. Vier kilometer verderop ligt een binnen- en een buitenzwembad, wat zwemmen tot een leuk dagje uit maakt. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de vele wandelpaden en uitzichtpunten over de omgeving.

Laat eten bezorgen tot aan je tafel

Op de camping is een mini-supermarkt aanwezig en kun je elke dag verse broodjes kopen. Er is geen restaurantgelegenheid, maar de eigenaren hebben een mooie regeling met een van de lokale restaurants. Hier kun je je eten bestellen en tot aan je standplaats laten bezorgen. Het sanitair is recentelijk uitgebreid met vier complete badkamers. Het overige sanitair is ietwat verouderd, maar wordt net als het nieuwere gedeelte erg goed schoongehouden.

Het echte kampeergevoel

De Nederlandse eigenaren doen er alles aan om het ultieme ‘kamperen in de natuur’-gevoel te creëren en organiseren daarom voor hun gasten soms spontaan een avond rondom het kampvuur. Als dát geen kamperen is!

www.camping-zumstillenwinkel.de 
  • €18 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID

  •  
    • Tot 60% korting..

    • Meer dan 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2022 kampeert u met CampingCard ACSI op meer dan 3.000 campings in 21 Europese landen. Betaal ook altijd één van de zes, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel eenvoudig via de ACSI Webshop Lees meer over CampingCard ACSI

Populaire voorzieningen

Wifi 80-100% dekking
Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Gedetailleerde informatie over de camping

Beoordelingen (37)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,0

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,7
Personeel
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Kindvriendelijkheid
8,0
Entertainment
6,7
Sportfaciliteiten
7,2
Zwembad
4,5
Eten en drinken
6,9
Omgeving
8,6

Henk, op deze camping in oktober 2021

9,0

Reisgezelschap: Jongere paren

Hele leuke camping met heel fijn personeel. Wij hebben genoten en komen volgend jaar weer terug!

Reactie van de camping 1 november 2021

Bedankt voor je leuke reactie, we zijn je volgend jaar graag terug! Hopelijk kunnen wij jullie dan weer een top ervaring geven!

Amanda, op deze camping in september 2021

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Prachtige camping op een idyllische plek. Twee rijen staanplaatsen achter elkaar aan een riviertje. Sanitair was altijd brandschoon en voor een camping erg comfortabel. Speciale badkamer voor kinderen. Voor de kinderen verder drie speeltuintjes. De broodjes die je kunt bestellen, zijn fantastisch. Minpuntjes die ik kan bedenken: we kregen geen keuze uit de beschikbare plaatsen, maar kregen een plaats toegewezen. Niet een plek die we zelf uitgekozen zouden hebben. Als we het hadden gevraagd, hadden we vast wel zelf een plekje mogen kiezen. Verder waren de andere bezoekers op de camping wel érg rustig, waardoor we ons met onze kinderen weleens wat opgelaten voelden.

Aafke ter Beek, op deze camping in september 2021

7,7

Reisgezelschap: Senioren

Geweldig plek, eigenaars vriendelijke, duidelijk, wat hebben zij in de tien jaar dat zij daar zitten wat prachtigs van gemaakt, vooral xxl plek aan de Wied, goede plek om je vouwwagen of caravan op te zetten, electrische en kraan bij je plek.
Sanitair, nog nooit zo mooi gezien. Douche met toilet en wastafel, super. Slagboom goed in en uit rijden op kenteken.
Wij komen zeker terug.

Michelangelo, op deze camping in juli 2021

7,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Eigenaar is niet de meest vrolijke man, maar prima vriendelijk. Wij vonden de plaatsen wel degelijk zo mooi als op de foto. Er is een fijn sportveldje met mooie moderne speeltoestellen en nog een klein speeltuintje. Riviertje is leuk om doorheen te banjeren. Sanitair was modern en fris. Alle douches zijn incl. wc en er is ook een verhoogde douche om de kids gemakkelijk te reinigen. Als je helemaal achteraan staat moet je wel een stukje lopen naar het sanitair. Lekker rustig, geen enkel verkeer hoorbaar. Zeker een aanrader.

Erwin, op deze camping in juli 2020

6,5

Reisgezelschap: Paren

Bijzonder onvriendelijk ontvangen. Bij ontvangst meteen betalen. Er kan geen lach van af, plekken zijn lang zo mooi niet als in de folder. Wij komen hier nooit weer

Wim Roeterdink, op deze camping in juni 2020

8,1

Reisgezelschap: Senioren

We hebben hier een week met de caravan gekampeerd. De camping doet zijn naam echt eer aan, hier kom je echt tot rust. Er is, wat eten en drinken betreft, enkel broodjesservice. Voor horeca moet naar de nabijgelegen dorpjes. Het is een prachtige omgeving voor fietsen langs de Wied en wandelen in de omgeving. Een bezoek aan Koblenz, op ca. 30 km afstand, is ook een aanrader.

Demie, op deze camping in augustus 2019

8,6

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Deze plek moeten we voor ons zelf houden. Heerlijke plek voor gezinnen met jonge kinderen. De camping was vol maar heerlijk stil waardoor de kinderen goed slapen. Mooie (bijna allemaal nieuwere) speeltoestellen op verschillende plekken op de camping. Voetbal/badminton/volleybal veld aan de rand van de camping zodat er rust blijft. Kampeer plaatsen aan het water maar ook op 2 velden weg bij het water. Jammer dat wanneer het sanitair schoongemaakt is sommige toeristen zo de badkamers achterlaten. De poetsvrouw kan dan gelijk weer terug komen wat ze ook doet. Het Italiaanse restaurant brengt het eten tot op de tafel van de caravan. Nog nooit eerder mee gemaakt zulke goede service. Wij komen zeker terug.

Demi, op deze camping in augustus 2019

5,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Als je aankomt verwacht je een rustige camping, want dat wordt aangegeven op de site met mooie foto’s. In het echt is het heel anders. Caravans, campers en tenten staan hutje op mutje op een grasveld. Ook veel vaste gasten die zorgen voor overlast. Bij onze plek (op de uithoek van de camping, minimaal 5 minuten lopen naar het enige toiletgebouw) zat er een grindpad tussen en keken we uit op bomen. Toch had de eigenaar de prijs voor “am fluss” gerekend. Bij aankomst zijn de eigenaren niet enthousiast en ze tonen geen interesse in de gasten, terwijl jij als vakantieganger zin hebt in je vakantie en hier veel voor betaald. Te veel wat mij betreft op deze camping. Het nodige wordt gemeld en verder niets. Bij het sanitairgebouw is er wel gratis wifi. Het sanitair is mooi, maar het wordt véél te weinig schoongemaakt voor het aantal mensen die er gebruik van maken.

Jaap, op deze camping in augustus 2019

7,0

Reisgezelschap: Senioren

De website beloofde meer dan de realiteit. We kregen geen plek op de groene wei, maar wel tussen de afgetrapte, vieze stacaravans. Het sanitair was goed, maar na gebruik heel vochtig en moeilijk droog te krijgen. Geen winkeltje of restaurant, wel broodjesservice. Een vriendelijke eigenaar overigens. De andere dag teleurgesteld vertrokken.

Alfons Punt, op deze camping in juli 2019

7,1

Reisgezelschap: Paren

Voor wie van rust en natuur houdt een plezierige plek

Jaarlijks geïnspecteerd

M.F.M. Pieterse

"Een gezellige camping gelegen aan de rivier met alle kampeerplaatsen op de oever van de rivier. Er zijn dagelijkse verse broodjes verkrijgbaar en er is een restaurant-bezorgservice aanwezig op de camping. Gezellig familiecamping gelegen in een mooie heuvelachtige omgeving, waar natuur en rust een belangrijke rol spelen. Nederlandse beheerder."

Inspecteur Dhr. M.F.M. Pieterse

M.F.M. Pieterse

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)105114964

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 28,00
Richtprijs 2
€ 36,60
Openingsperiode *
01-04-2021 t/m 30-09-2021
Oppervlakte
5 ha
Aantal toerplaatsen
90 (100 - 150m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
160
Aantal huuraccommodaties
1
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* De openingsperiode kan afwijken door de maatregelen rondom het coronavirus.

** Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire campingfaciliteiten
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Privé-sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
  • Verharde standplaats
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Afhaalmaaltijden
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:1
  • Koelkasten
Zwemmen
  • Zwemmen in rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Ligweide
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Gelegen in bos
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.3 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:4 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • gewicht:6000 kg
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Mindervaliden
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kraan zonder drukknop
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Camping info app

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Zum stillen Winkel
    Brunnenweg 1c
    56589 / Bürder
    Duitsland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    50°30'56"N 7°25'46"E
  • A3 afrit 36 Neuwied, richting Neuwied, daarna Kurtscheid aanhouden. Doorrijden tot in Niederbreitbach, daar links weer ri Neuwied tot afslag Bürder. Campingwegwijsnummer 2.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Zum stillen Winkel boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Zum stillen Winkel".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Zum stillen Winkel *****

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen