Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.900 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Finland

Een kampeervakantie in Finland is de perfecte manier om eens heerlijk uit te rusten. Op een camping in Finland ervaart u de sensatie van eindeloze ruimte en tijd en de puurste natuur. Finland heeft 1,2 miljoen hectare beschermd natuurgebied! Echt een plek om helemaal tot uzelf te komen.

Kamperen in Finland: veel ruimte en licht in het 'Land van de Duizend Meren'

Finland is een waar waterlabyrint met ontelbare meren, eilanden, riviertjes en stroomversnellingen. De bijnaam 'Land van de Duizend Meren' is niet overdreven: in werkelijkheid zijn het er ruim 180.000! Na de lange winter genieten de Finnen met volle teugen van de heldere en warme zomerse dagen. En u geniet mee op een van de prachtige campings in Finland!

Beleef tijdens het kamperen in Finland de eindeloze zomeravonden waarin het haast geen nacht wordt en misschien even schemert. Zie hoe de zon boven uw camping in Finland bijna onafgebroken aan de hemel staat. In de Finse zomer wordt eindeloos gefeest bij een kampvuurtje om daar van te kunnen genieten!

Op cultureel gebied komt u tijdens uw kampeervakantie in Finland ook niets tekort, want de Finse culturele zomer bruist en zit vol met festivals. Een tip voor een leuk uitstapje vanaf uw camping in Finland is een boottocht, die vanaf alle grote steden en meren worden aangeboden. Ook veel campings zijn met de boot of met de kano te bereiken.

Op heel veel Finse campings kunt u de vermoeidheid er op een gezonde manier uitzweten: de Finnen zijn niet voor niets de uitvinders van de sauna! Wat u misschien niet wist: Finland is echt een must voor liefhebbers van architectuur en eigentijdse vormgeving. Bijna nergens ter wereld vormen moderne gebouwen een zo harmonisch geheel met de natuur.

Thema's 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd