Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Campings aan de Oostzeekust: een strandvakantie in Duitsland

De campings aan de Oostzee in de deelstaat Mecklenburg-vor-Pommeren zijn gelegen in een prachtige, voor Nederlanders nog vrij onbekende vakantiebestemming. Het gevarieerde kustlandschap bestaat uit witte stranden, steile krijtrotsen, ondiepe strandmeren en schiereilanden. 
Naast de talloze watersportmogelijkheden van een strandvakantie aan deze Duitse kust in Noord-Duitsland, heeft de regio een rijk aanbod aan cultuur en ontspanning. Kuuroorden, musea, tentoonstellingen en tal van historische bezienswaardigheden zijn hiervan het voorbeeld. 

Kamperen op een camping aan de Oostzeekust die zich uitstrekt van Flensburg tot de Pommerse Bucht, is een prettige kampeerbestemming voor gezinnen met kinderen. De ondiepe meren zijn zeer geschikt voor kinderen om te zwemmen. 
Wandelpaden, de mooiste kastelen, herenhuizen en pretparken in de omgeving bieden voor ieder wat wils. Ook behoort een spannende klimtocht, een wellness-behandeling in een van de vele kuuroorden, of een potje golf aan dé golfkust van Duitsland tot de mogelijkheden.

Het is heerlijk uitwaaien in de frisse zeelucht, die bekend staat om zijn geneeskrachtige en herstellende werking. De restaurantjes met talloze visgerechten, uitstekende gastronomie, terrasjes, wandelpromenades en pieren zorgen voor een leuke sfeer. Bezoek ook eens de hanzesteden Lübeck met zijn vele monumenten, en Rostock met de belangrijkste zeehaven van de voormalige DDR. De prachtige badplaatsen Warnemünde, Kühlungsborn en Boltenhagen zijn de moeite van het bezoeken waard. 

De Oostzeekust, in het Duits “Ostseeküste”: een gebied dat nog niet bekend is onder Nederlanders als vakantiebestemming, maar absoluut aangenaam zal verrassen!

Thema's 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen