Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Campings op de Lüneburger heide

Wie gaat kamperen op de Lüneburger heide, maakt kennis met het oudste beschermde natuurgebied van Duitsland. Dit afwisselende landschap met eigen karakter ligt in de stedendriehoek Hamburg, Bremen en Hannover. 

Afwisselender dan men zou vermoeden

Wie door het land van de Lüneburger heide rijdt, kan genieten van de oorspronkelijke natuur. De naam ‘heide’ moet breed genomen worden, want het landschap is afwisselender dan zijn naam doet vermoeden. Naast heide vind je er ook dichte bossen, zandgronden, moerassen, riviertjes en maar liefst 90 oude watermolens. 

Het gebied is vrij vlak en daardoor zijn de campings uitermate geschikt voor een actieve kampeervakantie. Wandelen, fietsen paardrijden of kanoën zijn activiteiten die hier ideaal te doen zijn. 

De campings zijn erg geschikt voor gezinnen, want natuur kan gecombineerd worden met één van de vele bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld terug in de tijd in één van de vele schilderachtige dorpjes. Ze weerspiegelen de levenswijze van de afgelopen 100 jaar. 

Vanaf uw camping kunt u ook een bezoek brengen aan het Serengeti-Park Hodenhagen met vele Afrikaanse dieren, het Universum Science Center van Bremen en de Autostadt in Wolfsburg. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd