Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Hongarije

Wanneer u gaat kamperen in Hongarije, zult u verrast zijn over hoe westers en modern dit land eigenlijk is. En tegelijkertijd toch nog altijd rijk aan traditie en vol schilderachtige, romantische droomplekjes. Ook niet onbelangrijk: de prijzen van een kampeervakantie in Hongarije zijn een stuk lager dan bij ons!

Kamperen in Hongarije: veel zonuren in een Midden-Europees sprookjesdecor

De meeste bezoekers van campings in Hongarije komen voor het Balatonmeer of de stad Budapest aan de Donau. Het prachtige Balatonmeer met zijn heerlijke klimaat is het grootste meer van Midden-Europa en beslist een paradijs voor kampeerders en watersporters. Dankzij de geringe gemiddelde diepte van slechts 3 meter is de temperatuur van het water heel aangenaam. Ideaal voor kinderen.

De andere grote trekpleister tijdens uw kampeervakantie of groepsreis in Hongarije is de hoofdstad Budapest. U vindt er een fascinerende mix van Oost-Europese sfeer en mondaine boulevards en winkelstraten met de allure van Parijs. Maar ook de oudste metro van Europa, het mooiste operahuis en het sprookjesachtige parlementsgebouw aan de Donau.

Ook wie van lekker eten houdt, zal in Hongarije aangenaam verrast worden! De Hongaren zijn terecht trots op hun topwijnen en hun eerlijke streekgerechten, geserveerd in een warme sfeer van zon en zigeunermuziek. Welke camping in Hongarije u ook kiest, overal wordt u gastvrij ontvangen en overal zijn de prijzen betaalbaar.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd