Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Brandenburg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Brandenburg

Zoetemanon

Wij hebben heerlijk paar dagen door berlijn gefietst. Wat is dat een mooie maar schone stad!

J. Gravemaker

Goede mogelijkheden om te fietsen

Pierre Bertens

Zeer rustig en ideaal gelegen om Potsdam en Berlijn te bezoeken.

Op vakantie op een camping in Brandenburg

Kamperen in Brandenburg betekent genieten van natuur en zwemmen in kristalhelder water. Vanaf de campings in Brandenburg wandelt u zo van de ene verbazing in de andere. Bossen en veel water in de vorm van meertjes en rivieren maken dit een erg aantrekkelijk gebied voor wandelaars en watersporters. Het licht glooiende landschap is erg geschikt om per fiets te verkennen. Bezoek ter afwisseling met de schitterende natuur ook eens Berlijn, dat midden in deze regio ligt. Zo vindt u hier alle voorwaarden voor een heerlijke familievakantie in Brandenburg.

Kamperen in Brandenburg: ontspanning in overweldigende natuur

Een kampeervakantie in Brandenburg verveelt niet snel. In dit dunbevolkte deel van Duitsland, dat grenst aan Polen en vroeger tot Oost-Duitsland behoorde, vindt u bijvoorbeeld een aantal schitterende natuurgebieden. Vanaf uw camping in Brandenburg loopt u zo het Spreewald in, een gebied met een bijna middeleeuwse sfeer en vele mooie gebouwen en meren langs de Havel. Belangrijkste trekpleister hier is het klooster Chorin.

Brandenburg heeft prachtige natuur waar u fijn kunt fietsen. Een rondreis met de Elbe, het Spreewald en Dresden als hoogtepunten is een reis ideaal voor fietsfanaten. Een rondreis laat u doorgaans optimaal genieten van een streek.

Enkele mooie steden in deze regio zijn Brandenburg, Cottbus, Frankfurt an der Oder en het historische Potsdam met het wereldberoemde Slot Sanssouci. Ook de schitterende, historische Duitse steden Magdeburg en Leipzig zijn gemakkelijk vanaf uw camping in de deelstaat Brandenburg te bezoeken.

Maar u moet zeker een bezoek brengen aan Berlijn, sinds 1999 de nieuwe, bruisende hoofdstad van Duitsland. Niet alleen een must voor liefhebbers van moderne architectuur (nergens in Europa wordt op zo grote schaal gebouwd), maar ook dè stad met winkels, musea, parken, kunstgaleries, restaurants met eten uit alle culturen en een verrassend trendy nachtleven. Kamperen in de buurt van Berlijn betekent: al het moois van stad en platteland bij de hand!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen