Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Nordrhein-Westfalen

Kamperen in Nordrhein-Westfalen betekent vakantie dicht bij huis in kleine, bijzondere natuurgebieden. Want de deelstaat die in Duitsland vaak kortweg NRW wordt genoemd, is met de grote steden van het Ruhrgebied niet alleen de dichtstbevolkte regio van het land, maar heeft ook verrassend stille natuurjuweeltjes te bieden. De campings in Nordrhein-Westfalen liggen dan ook meestal heel mooi in het groen en tijdens een kampeervakantie in Nordrhein-Westfalen bent u echt in één van de mooiste stukjes Duitsland te gast.

Kamperen in Nordrhein-Westfalen: prachtig middelgebergte en rivierengebied

Een kampeervakantie in Nordrhein-Westfalen betekent dat u uw camping gemakkelijk binnen een dag bereikt. En er is zoveel moois te zien bij onze oosterburen, dat u de volgende keer echt niet meer verder weg wilt! Deze regio heeft prachtige streken als Teutoburger Wald, Eifel, Siebengebirge en Sauerland dat in Duitsland liefkozend 'het land van de duizend bergen' wordt genoemd, met kronkelende rivieren tussen statige heuvels.

De campings in NRW liggen verspreid over deze uitgestrekte deelstaat met meren, bossen, bergen. U vindt hier volop wandel- en fietspaden voor de verwende buitensporter! In de regio Münsterland ligt al meer dan 4.500 km aan fietspaden.

Een mooie camping in Nordrhein-Westfalen vindt u bijvoorbeeld in de verrassend mooie regio Niederrhein, helemaal buitenaf en toch bent u in een mum van tijd in het centrum van bijvoorbeeld Düsseldorf. Echt een stad om verliefd op te worden: hypermoderne architectuur aan de Rijn en om de hoek de steegjes van de Altstadt. Bovendien is het de modehoofdstad van Duitsland, dus winkelen is er een genot!