Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Noordrijn-Westfalen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Noordrijn-Westfalen

Piet de Koning

Goed te fietsen. Niet echt afwisselend. Richting Tecklenburg wordt het leuker.

Henk Bronswijk

Mooi, combi van bossen en weiden en prachtige Duitse stadjes. Wij komen elk jaar wel terug, superrrrrrrrrr!'

Prévoo

Regio mij goed bekend

Op vakantie op een camping in Nordrhein-Westfalen

Kamperen in Nordrhein-Westfalen betekent vakantie dicht bij huis in kleine, bijzondere natuurgebieden. Want de deelstaat die in Duitsland vaak kortweg NRW wordt genoemd, is met de grote steden van het Ruhrgebied niet alleen de dichtstbevolkte regio van het land, maar heeft ook verrassend stille natuurjuweeltjes te bieden. De campings in Nordrhein-Westfalen liggen dan ook meestal heel mooi in het groen en tijdens een kampeervakantie in Nordrhein-Westfalen bent u echt in één van de mooiste stukjes Duitsland te gast.

Kamperen in Nordrhein-Westfalen: prachtig middelgebergte en rivierengebied

Een kampeervakantie in Nordrhein-Westfalen betekent dat u uw camping gemakkelijk binnen een dag bereikt. En er is zoveel moois te zien bij onze oosterburen, dat u de volgende keer echt niet meer verder weg wilt! Deze regio heeft prachtige streken als Teutoburger Wald, Eifel, Siebengebirge en Sauerland dat in Duitsland liefkozend 'het land van de duizend bergen' wordt genoemd, met kronkelende rivieren tussen statige heuvels.

De campings in NRW liggen verspreid over deze uitgestrekte deelstaat met meren, bossen, bergen. U vindt hier volop wandel- en fietspaden voor de verwende buitensporter! In de regio Münsterland ligt al meer dan 4.500 km aan fietspaden.

Een mooie camping in Nordrhein-Westfalen vindt u bijvoorbeeld in de verrassend mooie regio Niederrhein, helemaal buitenaf en toch bent u in een mum van tijd in het centrum van bijvoorbeeld Düsseldorf. Echt een stad om verliefd op te worden: hypermoderne architectuur aan de Rijn en om de hoek de steegjes van de Altstadt. Bovendien is het de modehoofdstad van Duitsland, dus winkelen is er een genot!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen