Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Italië

Campings in Italië behoren tot de populairste vakantiebestemmingen. Dat is ook niet zo gek, want Italië biedt zo veel verschillende landschappen, dat het land eigenlijk niet onder één noemer te vangen is. Op naar een kampeervakantie in Italië om nooit te vergeten!

Kamperen in Italië: natuurmonumenten, cultuurschatten en zuidelijke passie!

Allereerst is het natuurlijk het warme klimaat dat een kampeervakantie of rondreis door Italië zo aantrekkelijk maakt. Iedere camping in Italië is weer anders vanwege de enorme diversiteit aan landschappen in Bella Italia. De kusten en meren rondom de verschillende campings in Italië hebben allemaal hun eigen uitstraling: de grillige kust met inhammen van Ligurië, de eindeloze zandstranden en flaneerboulevards van de Adriatico, de sprookjesachtige meren in het noorden, het subtropische klimaat van Zuid-Italië, Sicilië en Sardinië.

U kampeert in de mooiste regio's van de Alpen of het landelijke, cultuurrijke Toscane of Umbrië, met heuvels en cipressen. In de steden vindt u zoveel kunstschatten en fraaie architectuur, dat ze eigenlijk op slot zouden moeten, alleen toegankelijk met een museumkaart! Aan één vakantie in Italië heeft u niet genoeg om Rome, Florence, Milaan, Napels en Venetië tegelijk te bezoeken.

Leven in Italië betekent zomer, buiten leven en genieten! Bijvoorbeeld van de authentieke Italiaanse keuken! Die heeft met de pizza en pasta allang haar weg naar het buitenland gevonden, maar tijdens het kamperen in Italië zijn nog heel veel nieuwe lekkernijen te ontdekken. Een echte Italiaan praat niet over het weer maar over lekker eten! Kamperen in Italië is ideaal als autovakantie, maar ook met de trein komt u waar u wilt. Wat houdt u nog tegen?

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >