...
Boedapest

Boedapest: bestemming voor Formule 1-fans en cultuurliefhebbers

op 22 jul 2021

Jeroen Timmermans

Nederlandse sportliefhebbers zullen na 27 juni van dit jaar niet al te beste herinneringen hebben aan Boedapest. Even om je geheugen op te frissen: toen speelde het Nederlands elftal daar tegen Tsjechië en kwam het EK voor Oranje tot een pijnlijk einde. Gelukkig ligt er binnenkort weer sportief succes op de loer in de Hongaarse hoofdstad! En ook als je niks met sport hebt, is Boedapest een topbestemming voor jouw kampeervakantie.

Lees meer
Wat-te-doen-bij-hagelschade-

Wat te doen bij hagelschade?

op 16 jul 2021

Bianca van Steenbergen

Iedere zomer komt het wel een keer voor: je wordt opgeschrikt door een flinke hagelbui. Soms komen er hagelstenen zo groot als golfballen met hoge snelheid naar beneden. Als je pech hebt, betekent dit schade aan je auto, caravan of camper. Kun je hagelschade voorkomen of beperken? Ik geef je een paar tips.

Lees meer
Tolvrij door Spanje reizen

Tolvrij reizen door Spanje? Dit zijn je opties!

op 12 jul 2021

Hans Pijnenburg

Goed nieuws voor kampeerders die na de zomervakantie naar een Spaanse camping gaan. Want vanaf 1 september 2021 worden in Spanje twee nieuwe trajecten tolvrij. Maar wat zijn je opties als je nóg meer wil besparen? Eurocampings zet een aantal tolalternatieven in Spanje voor je op een rij.

Lees meer
Marais salants de Guérande

Roadtrip langs de Franse Atlantische kust

op 9 jul 2021

Sander Cox

Frankrijk is en blijft het vakantieland bij uitstek. Een minder voor de hand liggende bestemming is de Atlantische kust. Deze vele honderden kilometers lange kustlijn is ideaal voor een roadtrip. ACSI FreeLife gidst jou van noord naar zuid langs de must-visits van de zes departementen.

Lees meer

Actief in de Zuid-Franse Alpen, in de stroom van de Durance

op 2 jul 2021

Timo de Boer

De rivier de Durance ontspringt in de bergen bij Briançon. Deze hooggelegen stad (1.300 meter) in het zuidoosten van Frankrijk ligt niet ver van de Italiaanse grens. Volg de Durance stroomafwaarts en kom langs de vele hoogtepunten in de Zuid-Franse Alpen. Wij hebben een mooie route voor je uitgestippeld!

Lees meer

7 tips om koel te blijven op de camping

op 24 jun 2021

Sarah Löber

Ja, het is eindelijk zover: het is zomer! Het moment om te genieten van de natuur en eropuit te trekken voor een fijne campingvakantie. Het is fijn als het dan lekker weer is, maar wat doe je als het wel erg warm is tijdens jouw vakantie? Ik geef je zeven tips om koel te blijven op en rondom de camping.

Lees meer
Confidental Infomation