...
Wohnmobil vorm Haus

Hoelang mag je een camper of caravan parkeren voor je deur?

op 13 maart, 2024

Je camper of caravan voor de deur parkeren. Het gebeurt veel en is natuurlijk erg handig. Zo kun je vóór en na je vakantie rustig alles in- en uitladen. Aan het stallen op straat zijn wel regels verbonden. In de meeste plaatsen mag je camper of caravan drie dagen op straat staan, maar de regels verschillen per gemeente. Hoe je problemen en een boete voorkomt, lees je hier.

Lees meer

Campings dicht bij de Olympische Spelen 2024 in Parijs

op 13 maart, 2024

Op vrijdag 26 juli 2024 arriveert de Olympische vlam in Parijs, de locatie van de Olympische Zomerspelen. Zwemmen, atletiek, gymnastiek, voetbal en nog vele andere sporten passeren tot en met 11 augustus de revue. Door deze periode een camping te boeken in de buurt van Parijs kun je niet alleen het grootste sportevenement ter wereld bijwonen, maar ook genieten van alle voordelen van kamperen. In dit blog deel ik daarom enkele campings die nog...

Lees meer
Verkeersboetes 2023

Verkeersboetes 2024 in Nederland voor campers en caravans

op 5 maart, 2024

In 2024 zijn de verkeersboetes in Nederland met 10% gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Om te voorkomen dat je voor onverwachte bekeuringen komt te staan, hebben wij de belangrijkste verkeersboetes voor campers en caravans op een rij gezet.

Lees meer
Camper lente met bloemen - kamperen in de meivakantie

Kamperen in de meivakantie

op 26 februari, 2024

Met de lente die voorzichtig begint en de zon die steeds vaker schijnt, is kamperen in de meivakantie een perfecte manier om te genieten van de frisse buitenlucht. Of je nu in Nederland wilt blijven of naar het buitenland wilt reizen, er zijn genoeg opties om uit te kiezen.  Ik geef je tips voor kamperen tijdens de meivakantie in Nederland, Frankrijk en Zuid-Duitsland. 

Lees meer