Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Rijnland-Palts

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Rijnland-Palts

Sabine van de Velde

Mooie omgeving, zowel de uitzichten als de stad Koblenz.

Sabine van de Velde

Mooie omgeving, we zouden een volgende keer een andere camping uitzoeken.

Wolters-clercx

Zover als je kunt gaan supermooi,winkels op loopafstand.

Op vakantie op een camping in Rheinland-Pfalz

Een kampeervakantie in Rheinland-Pfalz betekent kamperen in Duitslands meest romantische wijngebied, met glooiende heuvels en oude stadjes langs kronkelende rivieren. U bent hier namelijk in het stroomgebied van de Moezel en de Saar. Maar het is ook de streek van Westerwald en Hunsrück, met de fantastische 'Hunsrückhöhenstraße': een toeristische route van het ene hoogtepunt naar het andere. Op een camping in Rheinland-Pfalz is het leven goed!

Kamperen in Rheinland-Pfalz: druiven, heuveltoppen, vergezichten en burchten

Kamperen in Rheinland-Pfalz is precies zoals u zich een vakantie in Duitsland voorstelt: wijngebieden, oude burchten op de top van een heuvel met uitzicht op een rivier. De campings in Rheinland-Pfalz liggen in de buurt van historische stadjes met vakwerkhuizen en gezellige pleintjes, mooie landwegen langs glooiende wijngaarden. De ongerepte natuur van de Eifel en het Westerwald: zo hoort een kampeervakantie te zijn.

In dit vriendelijke stukje Duitsland is alles en iedereen ingesteld op de kampeerder die van een rustige, gevarieerde vakantie houdt. Op de kaart van Duitsland is Rheinland-Pfalz een stille 'uithoek', maar u zit hier prinsheerlijk centraal: niet al te ver van huis, dichtbij het Saarland met de prachtige stad Saarburg en de Romeinse stad Trier.

U kunt een kampeervakantie in Rheinland-Pfalz prima combineren met een bezoek aan de Elzas in Oost-Frankrijk, Luxemburg en zelfs de Jura en natuurlijk het Duitse Zwarte Woud, even verder naar het zuiden. Een camping in Rheinland-Pfalz ligt echt midden in een hele reeks van prachtige, aaneengesloten natuurgebieden van Europa!

Een symfonie van druiven

Wil je alles weten over de wijnen die in Rheinland-Pfalz gemaakt worden? Volg dan de Duitse Wijnroute. Sinds 1935 kronkelt deze route van het Deutsches Weintor in Schweigen-Rechtenbach aan de Franse grens dwars door de Palts naar Bockenheim in het noorden. De Duitse Wijnroute slingert door een landschap vol wijnranken en is bezaaid met wijndomeinen en historische wijnsteden. Neem de tijd, want onderweg valt er niet alleen veel te zien maar ook veel te proeven. Zeker in de maand september, wanneer er verschillende wijnfeesten zijn in Rheinland-Pfalz. Onderweg passeert u Villa Ludwigshöhe. De in Italiaanse stijl gebouwde villa diende als zomerverblijf van de Beierse koning Ludwig I.

Thema's


 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen