Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Campings aan de Duitse Noordzeekust; neem u wandelschoenen mee!

Wanneer u gaat kamperen aan de Noordzeekust van Duitsland moet u beslist stevige wandelschoenen meenemen. Een wandeling door het waddengebied, met zijn rijke fauna, is namelijk zeker de moeite waard. Maar ook de groene dijken met daarachter een wonderbaarlijk marslandschap is uitermate geschikt voor een mooie wandel- of fietstocht tijdens uw kampeervakantie aan de Nordsee.

Kamperen aan de Duitse Noordzeekust: prachtige natuur en wereldsteden

Vanaf uw camping aan de Noordzeekust van Duitsland kunt u genieten van prachtige natuur. De kustlijn van de Nordsee staat bekend om zijn groene duinen en brede witte zandstranden. In de groene duinen grazen een groot gedeelte van het jaar vele schapen. Door deze duinen lopen kilometers lange fiets- en wandeltochten, waarbij het uitzicht over de zee en het achterland zeker de moeite waard is. 

In het bijzondere natuurschoon bevinden zich langs de kustlijn van de Noordzee de Duitse waddeneilanden. Met 94 vierkante kilometer is Sylt het grootste en populairste eiland. Lange tijd is het erg populair geweest onder de Duitse jetset en regelmatig wordt het eiland bezocht door bekende schrijvers en kunstenaars. Naast de vele exclusieve stadjes kent het eiland ook de oudste vuurtoren (uit 1855) en de hoogste duin (52m). Mensen die naar een camping aan de Nordsee gaan voor de rust, kunnen beter in de winter het eiland bezoeken of naar een van de andere eilanden gaan. 
  
Vanaf uw camping aan de Noordzeekust zijn ook de twee bruisende steden Hamburg en Bremen gemakkelijk te bereiken. Hamburg is de op een na grootste stad in Duitsland. Het water hoeft u hier niet te missen, want de stad heeft meer water dan bijvoorbeeld Amsterdam of Venetië. Bremen is de stad van de kunst en cultuur, parken en tuinen, romantische wijken en elegante winkelpassages. Het wordt ook wel de ‘groene stad’ of de ‘stad van de wetenschap’ genoemd.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd