Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Kroatië

Steeds meer mensen ontdekken Kroatië als vakantieland. U kunt dan ook heerlijk kamperen in Kroatië. Op een camping in Kroatië zult u zich zeker vermaken. En de gezellige, oude stadjes, rustige bergdorpen, knusse stranden en stille baaien aan een diepblauwe zee, het zijn allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke kampeervakantie in Kroatië!

Kamperen in Kroatië: zon, idyllische kuststeden en de allermooiste stranden!

Als u per boot langs de verschillende campings aan de schitterende kust van Kroatië reist, zou het zomaar kunnen dat u begeleid wordt door spelende dolfijnen! Het water is er schoner dan in de rest van de Middellandse Zee, de badplaatsen zijn soms te mooi om waar te zijn. Toeristen die in Kroatië kamperen, worden nog steeds met de traditionele gastvrijheid ontvangen. Na een vakantie of rondreis in Kroatië zult u zeggen: waarom heb ik dit land niet veel eerder ontdekt?

Oude tradities worden alom in ere gehouden en tijdens uw kampeervakantie in Kroatië heeft u kans dat u spontaan wordt uitgenodigd voor de volksfeesten en kleurrijke jaarmarkten. Taal speelt hier geen rol, waar het om gaat is de verbroedering. En met een mondje Duits komt u op een camping in Kroatië al een heel eind! De grillige rotskust van Kroatië ligt bezaaid met baaitjes, schiereilanden en eilandjes, soms alleen bebouwd met een kerkje, wat smalle straatjes en een pleintje rondom de kade van een romantisch haventje.

Kiest u voor een rondreis met camper of caravan door de Balkan, dan komt u zeker in Kroatië. Belangrijk is dat u de juiste voorbereidingen treft. Ook in Kroatië kunt u namelijk vervelende infectieziekten oplopen, die de vakantiepret behoorlijk bederven. Voor Kroatië zijn Hepatitis A vaccinatie en DTP vaccinatie altijd aanbevolen, overige vaccinaties afhankelijk van uw situatie. Voorkom dit en informeer tijdig naar de benodigde reisvaccinaties.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​