Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Slovenië

De campings in Slovenië liggen in een jonge natie met een rijk verleden. Het land ligt ingeklemd tussen Italië, Oostenrijk, Hongarije en Kroatië. Bovendien is kamperen in Slovenië erg goedkoop. Zo heeft u voor maar 5 euro al een fatsoenlijke maaltijd in één van de vele restaurants.

Kamperen in Slovenië: voordelige vakantie voor het hele gezin

Door het landklimaat is het heerlijk om in de zomer te kamperen in Slovenië, want dan is het er aangenaam warm. Voor een ontspannen kampeervakantie in Slovenië kunt u natuurlijk naar de kust, die weliswaar klein is, maar een hele eigen mediterrane uitstraling heeft. Maar ook op de meer in het binnenland gelegen campings in Slovenië is genoeg te beleven. U kunt vanaf uw camping in Slovenië bijvoorbeeld diverse steden bezoeken, waaronder Ljubljana, één van de kleinste hoofdsteden van Europa.

Een aanrader op uw kampeervakantie of groepsreis in Slovenië, is ook het oosten van het land, dat bekend is vanwege zijn baden en kuuroorden. In het noordelijke, bergachtige deel van Slovenië dat aan Oostenrijk en Italië grenst vindt u een van de mooiste regio's van de Alpen, met ruige bergen en idyllische meren, grotendeels beschermd nationaal park.

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >