Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.900 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Letland

Kamperen in Letland kunt u van de kust tot diep in het binnenland. Langs de ruim 500 km lange kustlijn vormen de grote havensteden Riga en Liepaja een contrast met de kleine, pittoreske vissersdorpjes, de uitgestrekte, witte zandstranden, duinen en vreemde rotsformaties. Veel campings in Letland liggen aan de Oostzee of de Golf van Riga. Maar u vindt ook campings in Letland gelegen aan rivieren en omgeven door ongerepte bossen. 

Kamperen in Letland: ongerepte natuur en een bruisende hoofdstad

De meeste inwoners van Letland wonen in de hoofdstad Riga. Deze bruisende stad is dan ook zeker de moeite waard om te bezoeken vanaf uw camping in Letland. In de oude stad zijn leuke straatjes met allerlei winkels, zoals antiquairs en galeries. Maar ook de historische kerken en musea zijn leuk om te bezichtigen.

Tijdens uw kampeervakantie in Letland heeft u veel keuze uit allerlei activiteiten. Gaat u lekker ontspannen in een van de moderne kuuroorden? Of onderneemt u een buitenactiviteit vanaf de camping in Letland? U kunt hier fietsen, paardrijden, vissen, kanoën en raften. De vele duizenden zoetwatermeren, de honderden rivieren en de schitterende bossen zorgen voor een onvergetelijke vakantie in Letland.

Letland behoort tot de Baltische Staten. Een groep prachtige landen. Het is dan ook erg leuk om een rondreis door de Baltische Staten te maken.

Thema's 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd