Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Nedersaksen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Nedersaksen

Appie

Mooie omgeving

R. te Dorsthorst

Prachtige natuur en leuke stadjes in de directe omgeving.

J. Gravemaker

Mooie omgeving om te fietsen. Bezoek aan Bremen is aan te raden.

Op vakantie op een camping in Niedersachsen

Kamperen in Niedersachsen biedt u een grote variatie aan landschappen, van zee en strand tot dichte bossen en de toppen van het Harzgebergte. Vanaf de campings in Niedersachsen zwerft u heerlijk door één van de dunstbevolkte gebieden van Duitsland. De deelstaat grenst aan de Nederlandse provincies Overijssel, Drenthe en Groningen in het uiterste noorden.

Kamperen in Niedersachsen: eilanden, Lünburger Heide en Harzgebergte

Een kampeervakantie in Niedersachsen betekent keuzes maken. Maar dat is natuurlijk een luxe-probleem. U kiest hier voor kamperen in alle rust, een spannende paardrijvakantie op de Lüneburger, een mooie stedentrip naar Hannover, Bremen of Oldenburg, of een verwenweekje in één van de talloze Welness instituten of Heilbäder (kuuroorden met geneeskrachtig bronwater).

Kamperen in Niedersachsen is ook heerlijk als u van water en watersport houdt. De Steinhuder See, het grootste binnenwater van de deelstaat Nedersaksen, is een waar paradijs voor zeilers en surfers. Maar u kunt ook fijn vertoeven op de Oost-Friese waddeneilanden met hun eindeloze zandstranden of aan de drie stromen de Elbe, de Weser en de Ems.

De Lünburger Heide is niet alleen ongerepte natuur en stilte: u vindt er meer pretparken en themaparken dan waar ook in Duitsland. Bijvoorbeeld het Heide-Park Soltau met de opwindende sensatie van de grootste houten achtbaan ter wereld! Een ideaal gebied voor een heerlijke kampeervakantie in Niedersachsen met de kinderen.

Nog wat ideeën voor een dagtochtje vanaf de camping in Niedersachsen: één van de achthonderd gerestaureerde water- en windmolens of Autostadt Wolfsburg, de stad waar autoconcern Volkswagen ooit begon en waar nu ook een museum is over 'mensen, auto's en wat ze beweegt'. Kortom, de campings in Niedersachsen liggen in een vakantieparadijs bij uitstek!

Ontdek de Duitse vakwerkkunst

Kent u die typisch Duitse bouwstijl waarbij houten frames de gebouwen op lijken te delen in allerlei hokjes en vierkantjes? Liefhebbers van deze bouwvorm doen er goed aan om de Duitse Vakwerkroute te volgen. Deze route start in het noorden van Duitsland in Stade aan de Elbe en brengt u helemaal tot het Zuid-Duitsland. Meersburg aan de Bodensee is het eindpunt van de route. Onderweg presenteren zo’n honderd trotse vakwerksteden hun vakwerkarchitectuur. En alleen al in Niedersachsen komt u prachtige steden als Celle en Hannoversch Münden tegen. Laat u betoveren door de sprookjesachtige omgeving en de middeleeuwse sfeer.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen