Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Niedersachsen

Kamperen in Niedersachsen biedt u een grote variatie aan landschappen, van zee en strand tot dichte bossen en de toppen van het Harzgebergte. Vanaf de campings in Niedersachsen zwerft u heerlijk door één van de dunstbevolkte gebieden van Duitsland. De deelstaat grenst aan de Nederlandse provincies Overijssel, Drenthe en Groningen in het uiterste noorden.

Kamperen in Niedersachsen: eilanden, Lünburger Heide en Harzgebergte

Een kampeervakantie in Niedersachsen betekent keuzes maken. Maar dat is natuurlijk een luxe-probleem. U kiest hier voor kamperen in alle rust, een spannende paardrijvakantie op de Lüneburger, een mooie stedentrip naar Hannover, Bremen of Oldenburg, of een verwenweekje in één van de talloze Welness instituten of Heilbäder (kuuroorden met geneeskrachtig bronwater).

Kamperen in Niedersachsen is ook heerlijk als u van water en watersport houdt. De Steinhuder See, het grootste binnenwater van de deelstaat Nedersaksen, is een waar paradijs voor zeilers en surfers. Maar u kunt ook fijn vertoeven op de Oost-Friese waddeneilanden met hun eindeloze zandstranden of aan de drie stromen de Elbe, de Weser en de Ems.

De Lünburger Heide is niet alleen ongerepte natuur en stilte: u vindt er meer pretparken en themaparken dan waar ook in Duitsland. Bijvoorbeeld het Heide-Park Soltau met de opwindende sensatie van de grootste houten achtbaan ter wereld! Een ideaal gebied voor een heerlijke kampeervakantie in Niedersachsen met de kinderen.

Nog wat ideeën voor een dagtochtje vanaf de camping in Niedersachsen: één van de achthonderd gerestaureerde water- en windmolens of Autostadt Wolfsburg, de stad waar autoconcern Volkswagen ooit begon en waar nu ook een museum is over 'mensen, auto's en wat ze beweegt'. Kortom, de campings in Niedersachsen liggen in een vakantieparadijs bij uitstek!