Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Portugal

Campings in Portugal zijn gelegen in het uiterste zuidwesten van Europa. Daarom mogen de campings in Portugal zich verheugen in een heerlijk warm en zonnig klimaat. Geen wonder dat elk jaar opnieuw vele toeristen hun kampeervakantie doorbrengen op een camping in Portugal!

Kamperen in Portugal: onbezorgd relaxen in de zon

Zowel de kust als het binnenland is prima geschikt voor een onbezorgde kampeervakantie. Wilt u lekker aan het strand kamperen in Portugal, kies dan voor een camping of rondreis in de Algarve. U zult versteld staan van de schoonheid van deze grillige rotskust. De stranden hier zijn prachtig en het water is heerlijk warm.

Aanraders voor wie verder in het binnenland van Portugal wil kamperen, zijn natuurlijk de hoofdstad Lissabon met zijn schilderachtige, middeleeuwse straatjes en antieke trams of Coimbra, één van de oudste universiteitssteden van Europa. Liefhebbers van natuur en rust zullen de vakantie van hun leven hebben in het landelijke oosten van Portugal, dat grenst aan de prachtige streek Extremadura in Spanje!

Tijdens uw kampeervakantie of rondreis in Portugal zult u overal even gastvrij en vriendelijk ontvangen worden. Het zonnige Portugal is ook het land van culinair genieten in pure eenvoud: verse sardientjes, zuidvruchten en karaktervolle rode port!

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​