Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Estland

Als u gaat kamperen in Estland, merkt u al snel dat dit land niet Oost-Europees is, maar Noord-Europees. Doordat Duitse ridders steden en burchten hebben gesticht en Zweden dit gebied lange tijd hebben beheerst, ziet u veel Duitse en Scandinavische invloeden in Estland. Een kampeervakantie in Estland zal u zeker bijblijven.

Kamperen in Estland: lange zomeravonden in Noord-Europa

De hoofdstad van Estland, Tallinn, is door Denen gesticht, zoals de naam 'Deense stad' al zegt. Het oude centrum is een van de mooiste van Europa. Prachtige monumenten, gotische kerken, maar ook de torens 'Kiek in de Kök'  (Nederduits voor 'Kijk in de keuken') en 'Lange Hermann' zijn een bezoek waard, als u vanaf uw camping in Estland naar Tallinn gaat. 's Avonds kunt u nog lekker lang op een terrasje blijven zitten, omdat de zon in de zomer pas heel laat ondergaat.

De campings in Estland liggen verspreid door het land. Langs de kust op het vaste land, maar ook op de eilanden Saaremaa en Hiiumaa vindt u veel campings. De campings bij de stad Tartu zijn een goed beginpunt voor een tocht langs stille dorpjes, de heuvels bij Otepää en de oever van het grote Peipusmeer, dat de grens met Rusland vormt.

Thema's 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd