Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Oostenrijk

Campings in Oostenrijk worden omringd door de imposante Alpen, schitterende bergmeren en eindeloze bossen. Maar op een kampeervakantie in Oostenrijk komt u ook keizerin Sissi tegen, in de vorm van barokke architectuur en Weense romantiek.

Kamperen in Oostenrijk: rust, romantiek, bergwandelen en ouderwetse gezelligheid

Oostenrijk kennen we vooral vanwege de uitstekende wintersportmogelijkheden. Toch zou u ook in de zomer tijdens een kampeervakantie in Oostenrijk de imposante natuur van het berglandschap eens moeten meemaken. U kunt vanaf uw camping in Oostenrijk heerlijke wandelingen maken, op uw gemak of avontuurlijk. Voor de sportieve kampeerder is het land een paradijs met onbegrensde mogelijkheden: raften en kanoën op de bergrivieren, mountainbiken over ruige paden of parasailen vanaf de bergtoppen.

Kamperen in Oostenrijk is ook een absolute aanrader voor wie houdt van een mooie stedentrip. U kunt het kamperen in Oostenrijk dan bijvoorbeeld combineren met bezoeken aan prachtige steden met een rijke historie, zoals Innsbruck en Salzburg, of niet te vergeten natuurlijk de indrukwekkende hoofdstad Wenen, vol cultuur, monumenten, parken, romantische sfeer, gezellige, stijlvolle koffiehuizen en intieme restaurants.

U zult merken dat Wenen een stad is op de grens van twee culturen: de Middeleuropese en de Oosteuropese. Van de wereldberoemde Sachertorte en van zigeunermuziek. In de steden van Oostenrijk neemt muziek een belangrijke plaats in: Salzburg is de geboorteplaats van Wolfgang Amadeus Mozart en Wenen is de stad van opera en operette.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​