Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Liechtenstein

 

Tijdens een campingvakantie in Liechtenstein is het genieten van ongerepte landschappen, schitterende bergpanorama’s en een rijke cultuur.  In het landje kunt u in de winter lekker skiën en in de zomer kunt u er prachtige wandelingen maken. Het Vorstendom Liechtenstein is één van de kleinste landen van Europa en grenst aan Oostenrijk en Zwitserland.

Vanaf de camping in Liechtenstein zijn uitstapjes naar beide buurlanden en verschillende ‘buitenlandse’ stadjes mogelijk. Op een camping in Liechtenstein hoeft u zicht echter ook niet te vervelen. Ondanks de kleine oppervlakte heeft Liechtenstein veel te bieden. Zowel rustzoekers als actieve vakantiegangers zullen zich uitstekend vermaken tijdens een vakantie in Liechtenstein.

 

Vakantie in Liechenstein: het Vorstendom in het hart van Europa

Liechtenstein is een paradijs voor wandelaars en beschikt over 400 kilometer aan wandelpaden. Ervaar de schoonheid van het landschap tijdens een wandeling door de valleien of maak een trektocht door de bergen. Hoog in de Alpen kunt u even helemaal wegdromen bij de prachtige panorama’s.

 

Naast prachtige natuur heeft Liechtenstein ook op cultureel vlak veel te bieden. Zo zijn er de jaarlijks terugkerende stads-, kasteel- en wijnfeesten en diverse musea zoals bijvoorbeeld het postzegel museum, het skimuseum en het Kunstmuseum Liechtenstein met moderne en hedendaagse kunst.

In de buurt van uw camping in Liechtenstein vindt u diverse bezienswaardigheden.

 

Breng tijdens uw vakantie in Liechtenstein zeker een bezoekje aan de hoofdstad Vaduz. In deze opvallend schone stad kunt u heerlijk winkelen, diverse musea bezoeken en middeleeuwse en gotische gebouwen bekijken. De belangrijkste bezienswaardigheid is het Kasteel Vaduz, de woonplaats van de Koninklijke familie. Helaas kan het kasteel niet bezocht worden, maar het is zeker de moeite waard om het slot van dichterbij te bekijken.

 

Voor optimaal comfort overnacht u tijdens uw vakantie in Liechtenstein in een luxe stacaravan, comfortabel vakantiehuis of sfeervol chalet.

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >