Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Berlijn

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Berlijn

F. Van Oeveren

Prachtige stad, alles goed bewegwijzerd. Prima fietsstad. Maar ook met bus 100 kom je langs alle bezienswaardigheden. Omgeving ideaal voor mooie fietstochten langs de meren

Freek Gerritsen

Hartstikke boeiend! Geschiedenis, cultuur en natuur. Er is ongelooflijk veel te zien en bezoeken.

Marijke Rose

Prachtige omgeving veel groen Bezoekje aan de stad is geweldig, perfecte en goedkope metro verbinding

Laat je omringen door natuur en cultuur in Berlijn

Bij een vakantie in Berlijn denk je waarschijnlijk al snel aan de Berlijnse Muur, Checkpoint Charlie en de Kurfürstendamm. Of aan het bruisende stadsleven, de ontelbare historische monumenten en de vele musea in de hoofdstad van Duitsland. Tijdens je vakantie is het ook absoluut de moeite waard om een paar dagen uit te trekken om deze unieke stad te ontdekken. Maar ook buiten de stad valt genoeg te zien en te beleven.

Kijk verder dan de stad

Vanaf je camping zijn er namelijk ontelbare mogelijkheden om de regio Brandenburg in te trekken. Hier ervaar je nog echt het typische landelijke karakter van Duitsland. De afwisselende natuur en de vele plassen, meren en rivieren zijn een heerlijk gebied om wandelend of fietsend te gaan verkennen. De rust en ruimte in het buitengebied zijn een prima afwisseling met de drukte en de bedrijvigheid in de stad Berlijn. Eveneens een aanrader is Potsdam, iets ten zuiden van Berlijn. Hier vind je het wereldberoemde Slot Sanssouci en het Nederlandse stadsdeel het Holländisches Viertel.

Lekker vakantieweer

Over het algemeen kent Berlijn eenzelfde soort klimaat als Nederland en grote delen van Duitsland. Slechts bij een oostenwind ontstaan er wat grotere verschillen en kan het flink heet (of koud) worden. Maar meestal is het vooral in het voorjaar en in de zomer zeer aangenaam weer om er lekker op uit te trekken door de regio. Op de warmere dagen vind je in de natuur rondom de stad vaak nog wel wat verkoeling, terwijl de hitte in Berlijn zelf vaak wat langer blijft hangen.

Thema's
 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen