Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Noorwegen

Noorwegen is als het ware geschapen voor rondreizen langs natuurschoon en dit is dan ook de leukste manier om uw kampeervakantie in Noorwegen door te brengen. Ontdek het zelf wanneer u van de ene naar de andere camping in Noorwegen reist: achter iedere bocht, over iedere bergtop is weer iets nieuws te zien en weer iets anders te ondernemen.

Kamperen in Noorwegen: gezonde rust en ruimte onder de middernachtzon

De natuur is zo veelzijdig en afwisselend, dat dagetappes tussen de campings in Noorwegen nooit lang en saai zullen worden. Een kampeervakantie of rondreis in Noorwegen heeft wat cultuur betreft ook van alles voor u in petto: denk hierbij aan talloze overblijfselen uit het tijdperk van de Vikingen en een keur aan openluchtmusea, de typische Noorse houten kerken of de kleurrijke visserhuisjes rond een kraakhelder haventje.

Op culinair gebied is Noorwegen natuurlijk het land van de verse vis; visliefhebbers zullen tijdens het kamperen in Noorwegen dan ook hun hart kunnen ophalen. Noorwegen is het land van de weidse vergezichten, de vriendelijke inwoners, de gezonde lucht en de duizelingwekkend diepe fjorden, omringd door statige bergen. Het wordt er misschien niet snikheet, maar het aangename klimaat zal u zeker verrassen!

De Scandinavische landen zijn allemaal prachtig en zitten vol met ruige natuur. Een rondreis door Scandinavië is erg leuk voor wie in één vakantie veel van deze noordelijke landen wil ontdekken!

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​