Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Beieren

Bij kamperen in Beieren past maar één woord: avontuur! Vanaf de camping in Bayern, zoals deze fraaie en traditierijke deelstaat in het Duits heet, kunt u er op uit trekken op een avontuurlijke belevingsreis door dit meest bergachtige deel van Duitsland. Behalve schitterende natuur vindt u op uw vakantie in Beieren ook veel moois op cultureel gebied: sprookjeskastelen en eeuwenoude steden. Welke camping in Beieren u ook kiest, u zult een fantastische familievakantie in Beieren beleven!

Kamperen in Beieren: Duitslands mooiste vakantiegebied

Tijdens uw kampeervakantie in Beieren zult u ogen tekort komen. Want behalve de wereldstad München met de Oktoberfesten is er nog veel meer te ontdekken op een vakantie in Beieren. Zo kunt u heerlijk vanaf de camping wandelen door het Beierse Woud of kennismaken met bijzondere flora en fauna in het Fichtelgebergte. Landschappelijk vindt u hier veel afwisseling.

Vanaf de campings in Beieren kunt u genieten van grillige alpentoppen in het uiterste zuiden, maar ook laagland in het midden van Beieren, zachtglooiend akkerland en dichtbebost middelgebergte. Wilt u deze landschappen allemaal beleven, rij dan de Romantische Strasse, die van Würzburg tot aan de voet van de Alpen loopt.

En dan hebben we het nog niet eens over alle historie die de steden in Beieren rijk zijn. Zo vindt u tal van kloosters, kastelen en musea in steden als Aschaffenburg, Augsburg, Bamberg, Bayreuth, Ingolstadt, Kempten, Landshut, Neurenberg (Nürnberg), Oberstdorf en Würzburg.

Erg bijzonder is ook Duitslands grootste vlindertuin in Neuenmarkt. Zeker iets wat u tijdens deze familievakantie moet bezoeken. In het sprookjesachtige landschap van de Allgäu vindt u de wereldberoemde kastelen Slot Neuschwanstein en Slot Hohenschwangau. Een 'geheime' tip is het oosten van Beieren, het gebied in de Donauvallei rond Passau en Regensburg.