Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Beieren

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Beieren

Kylie

Heel mooi!

Bob

Absoluut mooie omgeving!

anita van kleef

als je je van tevoren veel informeert is er heel veel te zien en te doen lekker om te fietsen ook

Op vakantie op een camping in Beieren

Bij kamperen in Beieren past maar één woord: avontuur! Vanaf de camping in Bayern, zoals deze fraaie en traditierijke deelstaat in het Duits heet, kunt u er op uit trekken op een avontuurlijke belevingsreis door dit meest bergachtige deel van Duitsland. Behalve schitterende natuur vindt u op uw vakantie in Beieren ook veel moois op cultureel gebied: sprookjeskastelen en eeuwenoude steden. Welke camping in Beieren u ook kiest, u zult een fantastische familievakantie in Beieren beleven!

Kamperen in Beieren: Duitslands mooiste vakantiegebied

Tijdens uw kampeervakantie in Beieren zult u ogen tekort komen. Want behalve de wereldstad München met de Oktoberfesten is er nog veel meer te ontdekken op een vakantie in Beieren. Zo kunt u heerlijk vanaf de camping wandelen door het Beierse Woud of kennismaken met bijzondere flora en fauna in het Fichtelgebergte. Landschappelijk vindt u hier veel afwisseling.

Vanaf de campings in Beieren kunt u genieten van grillige alpentoppen in het uiterste zuiden, maar ook laagland in het midden van Beieren, zachtglooiend akkerland en dichtbebost middelgebergte. Wilt u deze landschappen allemaal beleven, rij dan de Romantische Strasse, die van Würzburg tot aan de voet van de Alpen loopt.

En dan hebben we het nog niet eens over alle historie die de steden in Beieren rijk zijn. Zo vindt u tal van kloosters, kastelen en musea in steden als Aschaffenburg, Augsburg, Bamberg, Bayreuth, Ingolstadt, Kempten, Landshut, Neurenberg (Nürnberg), Oberstdorf en Würzburg.

Erg bijzonder is ook Duitslands grootste vlindertuin in Neuenmarkt. Zeker iets wat u tijdens deze familievakantie moet bezoeken. In het sprookjesachtige landschap van de Allgäu vindt u de wereldberoemde kastelen Slot Neuschwanstein en Slot Hohenschwangau. Een 'geheime' tip is het oosten van Beieren, het gebied in de Donauvallei rond Passau en Regensburg.

Love is in the air

Wilt u alle verschillende landschappen van Beieren zien en beleven? Volg dan de Romantische Straße die van het Noord-Beierse Würzburg tot aan de voet van de Alpen loopt. Het ene juweel volgt er op het andere. De wijngaarden in het Taubertal, de dorpjes aan de Main, sprookjesachtige residenties, paleizen en kastelen en middeleeuwse vakwerkromantiek. Zet uw auto, camper of caravan gerust even stil langs op een van de bijzondere plekken en neem het landschap in u op. Nóg mooier wordt het natuurlijk als u er ook echt even opuit trekt door de regio. Op veel plekken langs de route vindt u prachtige rondwandelwegen door de mooiste natuurgebieden. Niet voor niets is de Romantische Straße al jarenlang dé vakantieroute van Duitsland.

Thema's 

Wat zijn de 10 best beoordeelde campings in Beieren? 

Welke campings in Beieren zijn populair bij Nederlanders? 

Populaire campings in Beieren: de snelste stijgers 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd