Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Sleeswijk-Holstein

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Sleeswijk-Holstein

U. van Kesteren

NL

JBJ Elferink

Het duurde even eer we de autobahn hadden bereikt, daardoor zagen we een mooie, heuvelachtige omgeving.

f touber

ondergewaardeerd en daardoor lekker rustig (althans in naseizoen)

Op vakantie op een camping in Schleswig-Holstein

Een kampeervakantie in Schleswig-Holstein betekent tot rust komen in het noordelijkste stuk Duitsland, prachtig gelegen tussen de Noordzee aan de ene kant en de Oostzee aan de andere kant. Campings in Schleswig-Holstein zijn een waar paradijs voor zeilers, wandelaars, fietser en vissers. Op een camping in Schleswig-Holstein is er altijd een mooi strand of een sappige, groene weide in de buurt.

Kamperen in Schleswig-Holstein: lieflijke streek met veel ruimte en water

Kamperen in Schleswig-Holstein doet u tussen groene velden, brede wateren en smalle kanaaltjes. U vindt het allemaal terug in het 'Grünes Binnenland', een lieflijke streek met veel ruimte en water, of in Naturpark Hüttener Berge.

Maar op vakantie in Schleswig-Holstein kunt u zich ook heerlijk vermaken in trotse, oude havensteden als Lübeck en Flensburg of in het pittoreske Neumünster. De grootste haven is die van Kiel, waar tal van veerboten, passagiersschepen en vrachtschepen vertrekken voor de reis verder naar de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen en Zweden. Een grote toeristische trekpleister is de Kieler Woche, een zomerfeest met markten en muziek in de stad en zeilwedstrijden op het water.

Vanaf uw camping in Schleswig-Holstein kunt u prima een kort uitstapje naar de bruisende stad Hamburg aan de Elbe maken, met haar havenrestaurantjes, modehuizen en trendy appartementen in een hele wijk vol oude, gerestaureerde pakhuizen. Ook het zuiden van Denemarken is gemakkelijk met de auto te bereiken. U komt er vanuit de campings in Schleswig-Holstein zonder bootverbinding, gewoon over het vasteland!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen