Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Sleeswijk-Holstein

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Sleeswijk-Holstein

JBJ Elferink

Het duurde even eer we de autobahn hadden bereikt, daardoor zagen we een mooie, heuvelachtige omgeving.

Thea Schipper

Prachtig. Veel ruimte. Wijdse uitzichten. Mooie fietspaden.

Fam. de Groot

Wat fietsen betreft is de intentie in Duitsland zeker aanwezig: er staan regelmatig richtingborden voor fietsers en onderweg pijlen. Bovendien hadden wij goede fietskaarten, maar de fietsroutes daarop weken af van de "ausgeschilderte" routes. Dat was soms lastig. De kwaliteit van fietspaden en fietsstroken is niet geweldig en soms werkelijk abominabel, dus laten we maar blij zijn met ons knooppuntensysteem en over het algemeen uitstekende fietspaden in Nederland!

Op vakantie op een camping in Schleswig-Holstein

Een kampeervakantie in Schleswig-Holstein betekent tot rust komen in het noordelijkste stuk Duitsland, prachtig gelegen tussen de Noordzee aan de ene kant en de Oostzee aan de andere kant. Campings in Schleswig-Holstein zijn een waar paradijs voor zeilers, wandelaars, fietser en vissers. Op een camping in Schleswig-Holstein is er altijd een mooi strand of een sappige, groene weide in de buurt.

Kamperen in Schleswig-Holstein: lieflijke streek met veel ruimte en water

Kamperen in Schleswig-Holstein doet u tussen groene velden, brede wateren en smalle kanaaltjes. U vindt het allemaal terug in het 'Grünes Binnenland', een lieflijke streek met veel ruimte en water, of in Naturpark Hüttener Berge.

Maar op vakantie in Schleswig-Holstein kunt u zich ook heerlijk vermaken in trotse, oude havensteden als Lübeck en Flensburg of in het pittoreske Neumünster. De grootste haven is die van Kiel, waar tal van veerboten, passagiersschepen en vrachtschepen vertrekken voor de reis verder naar de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen en Zweden. Een grote toeristische trekpleister is de Kieler Woche, een zomerfeest met markten en muziek in de stad en zeilwedstrijden op het water.

Vanaf uw camping in Schleswig-Holstein kunt u prima een kort uitstapje naar de bruisende stad Hamburg aan de Elbe maken, met haar havenrestaurantjes, modehuizen en trendy appartementen in een hele wijk vol oude, gerestaureerde pakhuizen. Ook het zuiden van Denemarken is gemakkelijk met de auto te bereiken. U komt er vanuit de campings in Schleswig-Holstein zonder bootverbinding, gewoon over het vasteland!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd