Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Campings in Fehmarn Duitsland

Kamperen in Duitsland én aan het strand. Wellicht klinkt deze combinatie een beetje vreemd, maar het kan echt. Fehmarn, het derde grootste eiland van Duitsland, heeft namelijk een lange kustlijn met mooie stranden. Het is nooit ver vanuit uw stacaravan of camper naar het strand. Vooral de watersporter komt er aan zijn trekken: Fehmarn staat namelijk bekend als een paradijs voor surfers. Maar ook voor de natuurliefhebber is Fehmarn een prachtige plek.

Kamperen op Fehmarn

Campings dicht bij het strand vindt u op Fehmarn genoeg. Vaak is het mogelijk om vanuit de campings te surfen, kitesurfen of duiken. Wilt u het iets rustiger aan doen, dan kan dat op de camping op Fehmarn natuurlijk ook. Neem uw laptopje op schoot en maak dankbaar gebruik van de wifi waarover de meeste campings beschikken. Zo kunt u genieten van een heerlijk rustige vakantie, gewoon bij uw caravan of camper.

Tips

•    Hunebedden
Fehmarn is met zijn mooie natuur een heerlijk wandeleiland. In de uitgestrekte bossen komt u daarbij geregeld hunebedden tegen. Deze prehistorische graven liggen verspreid over het hele eiland.

•    Klimmen
Ook de actievelingen komen op Fehmarn niets tekort. In de ruige Oostzee is het prima surfen en kitesurfen, maar ook op het droge is genoeg spannends te beleven. Zo staat op Fehmarn de hoogste klimmuur van Europa.

•    Vogeltjesland
Het beschermde natuurgebied Wallnau is het thuis van meer dan tweehonderd verschillende vogelsoorten. U kunt er zelfs ijsvogeltjes en adelaars tegenkomen. Kijk daarom goed om u heen tijdens uw wandeling in Wallnau. Wilt u meer weten over het natuurreservaat, dan kunt u terecht in het informatiecentrum.
 

Deens plezier

Elk halfuur vertrekt er vanuit het dorp Puttgarden een veerboot richting Denemarken. Na een boottocht van drie kwartier over de Oostzee komt u aan in de plaats Rødby op het Deense eiland Lolland, een fijne plek om te wandelen en fietsen. Een heerlijk dagje uitwaaien.

Het weer

Verwacht geen Spaanse temperaturen op Fehmarn, maar het eiland kent wel degelijk warme dagen. In de zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot 25 graden. Ook de zon schijnt dan nog best veel. Een dagje strand is dan ook zeker niet uitgesloten.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen