Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Denemarken

Kamperen in Denemarken betekent dat u het altijd naar uw zin heeft! Een kampeervakantie in Denemarken kunt u gemakkelijk aanpassen aan uw wensen of aan uw stemming. Een paar dagen aan het water, een paar dagen in het groene binnnenland of een stedentrip van een paar dagen in de 'kleinschaligste en vriendelijkste wereldstad van Europa': Kopenhagen!

Kamperen in Denemarken: een gevarieerde vakantie met ruimte, rust en water

Een camping in Denemarken is schoon, ruim en groen. Het is het ideale vakantieland voor gezinnen met kinderen: niet al te ver weg, erg kindvriendelijk en veilig. Als u met de kinderen naar Denemarken gaat, kunt u ze bijvoorbeeld verrassen met een bezoek aan pretpark Tivoli of Legoland.

En wat dacht u van een bruisende stedentrip? De hoofdstad Kopenhagen wordt wel de kleinste stad met de allure van een wereldstad genoemd. Oude vissershuisjes en winkels met modern Scandinavisch design staan er zij aan zij. Brede 'Parijse' boulevards komen er uit op heel Zuid-Europees aandoende, groene parken. En overal is water: de knusse oude haven Nyhavn of de brede kade waar cruiseschepen aanmeren.

Rondom de landelijke campings in Denemarken zijn er volop mogelijkheden voor tochten per fiets of mountainbike, of wandelingen over verlaten stranden en door ongerepte duinen. Het moge duidelijk zijn, op een camping in Denemarken kan iedereen zich dag in dag uit goed vermaken. Een kampeervakantie in Denemarken is misschien wel de beste manier om helemaal uitgerust van vakantie terug te komen.

Kamperen in Denemarken: ontdek hoe vriendelijk en gastvrij de Denen zijn!

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​