Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Campings in Zwitserland

Er is waarschijnlijk geen enkel Europees land met een indrukwekkender landschap dan Zwitserland. Onderweg naar uw camping in Zwitserland zal het landschap u al boeien: adembenemend en heel gevarieerd, ongenaakbaar of juist heel lieflijk, met ijzige pieken en bevroren gletsjers, maar ook zonovergoten, groene hellingen en fraaie meren in de dalen.

Natuur van hoog niveau!

Natuurliefhebbers kunnen op de campings in Zwitserland hun hart ophalen. Het Alpenlandschap, prima bereikbaar vanaf de campings in Zwitserland, is bij uitstek interessant voor wie van wandelen houdt. In de lagere gedeelten is het uitstekend te doen voor de ongeoefende wandelaar, maar u kunt ook gewoon comfortabel met een berglift een kijkje nemen op een bergtop. De meest fotogenieke van Europa ligt in Zwitserland en is de Matterhorn.

Ook leuk is het om tijdens uw kampeervakantie in Zwitserland per boemeltrein de omgeving te ontdekken. Of per boot een van de grote meren zoals het Vierwaldstättersee of het meer van Genève te bevaren. Of breng een bezoek aan de steden Bern of Zürich. Kamperen in Zwitserland is zeer veelzijdig.

Een kampeervakantie in Zwitserland wordt nog indrukwekkender, als u een van de hooggelegen Alpenpassen, bijvoorbeeld de Grote St. Bernhard-, de Furka- of de Grimselpas doorkruist. Veel minder bekend, maar zeker zo mooi is het groene en lieflijke middelgebergte in het westen: de Zwitserse Jura.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​