Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Campings in Zwitserland

Er is waarschijnlijk geen enkel Europees land met een indrukwekkender landschap dan Zwitserland. Onderweg naar uw camping in Zwitserland zal het landschap u al boeien: adembenemend en heel gevarieerd, ongenaakbaar of juist heel lieflijk, met ijzige pieken en bevroren gletsjers, maar ook zonovergoten, groene hellingen en fraaie meren in de dalen.

Natuur van hoog niveau!

Natuurliefhebbers kunnen op de campings in Zwitserland hun hart ophalen. Het Alpenlandschap, prima bereikbaar vanaf de campings in Zwitserland, is bij uitstek interessant voor wie van wandelen houdt. In de lagere gedeelten is het uitstekend te doen voor de ongeoefende wandelaar, maar u kunt ook gewoon comfortabel met een berglift een kijkje nemen op een bergtop. De meest fotogenieke van Europa ligt in Zwitserland en is de Matterhorn.

Ook leuk is het om tijdens uw kampeervakantie in Zwitserland per boemeltrein de omgeving te ontdekken. Of per boot een van de grote meren zoals het Vierwaldstättersee of het meer van Genève te bevaren. Of breng een bezoek aan de steden Bern of Zürich. Kamperen in Zwitserland is zeer veelzijdig.

Een kampeervakantie in Zwitserland wordt nog indrukwekkender, als u een van de hooggelegen Alpenpassen, bijvoorbeeld de Grote St. Bernhard-, de Furka- of de Grimselpas doorkruist. Veel minder bekend, maar zeker zo mooi is het groene en lieflijke middelgebergte in het westen: de Zwitserse Jura.

Thema's


 

Wat zijn de 10 best beoordeelde campings in Zwitserland? 

Welke campings in Zwitserland zijn populair bij Nederlanders? 

Populaire campings in Zwitserland: de snelste stijgers 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd