Ga naar de homepage

Camping Zum stillen Winkel *****

Algemene gegevens
Toon op kaart
Beschikbaarheid en prijzen
7,9
32 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Waterpret in en rondom de rivier
  • Royale staanplaatsen op gras
  • Wandelen in naastgelegen bos
  • Maaltijdbezorging tot je plaats
  • Rustgevende omgeving
  • Dicht bij Keulen en Koblenz

In een natuurrijke heuvelachtige omgeving in het Wiedtal vind je Camping Zum stillen Winkel. Op deze camping kun je heerlijk tot rust komen in de natuur van het Duitse Rijnland-Palts. Je kampeert op royale plaatsen dicht bij de rivier de Wied. Kinderen kunnen de hele vakantie ravotten in en rondom de rivier en in het prachtige aangrenzende bos. Even de drukte in? Steden als Koblenz en Keulen zijn niet ver weg.

Toon meer

Op slechts een kleine twintig minuten rijden van de snelweg is het op deze camping verbazingwekkend stil. Een vriendelijke Nederlands familie beheert Zum stillen Winkel en zorgt ervoor dat iedereen in alle rust van zijn of haar vakantie kan genieten. Ze helpen je graag met de juiste informatie voor uitstapjes. Vanaf de camping loop je zo het bos in en kun je prachtige wandel- en fietsroutes volgen.

Vogelgeluiden en het kabbelen van het riviertje

Op de kampeerplekken ervaar je de echte rust: je hoort slechts vogelgeluiden en het kabbelen van het riviertje waaraan de camping ligt. Het zijn royale plekken op goed bijgehouden gras tussen de bomen, waardoor je het gevoel krijgt dat je in een park kampeert. Veel van de plekken hebben een stroom-, water-, en tv-aansluiting. Ook is het mogelijk om een van de vakantiehuisjes te huren.

Op Camping Zum stillen Winkel staan vooral gezinnen met jonge kinderen en oudere stellen. De kinderen vermaken zich de hele vakantie bij het riviertje en in de speeltuin. Vier kilometer verderop ligt een binnen- en een buitenzwembad, wat zwemmen tot een leuk dagje uit maakt. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de vele wandelpaden en uitzichtpunten over de omgeving.

Laat eten bezorgen tot aan je tafel

Op de camping is een mini-supermarkt aanwezig en kun je elke dag verse broodjes kopen. Er is geen restaurantgelegenheid, maar de eigenaren hebben een mooie regeling met een van de lokale restaurants. Hier kun je je eten bestellen en tot aan je standplaats laten bezorgen. Het sanitair is recentelijk uitgebreid met vier complete badkamers. Het overige sanitair is ietwat verouderd, maar wordt net als het nieuwere gedeelte erg goed schoongehouden.

Het echte kampeergevoel

De Nederlandse eigenaren doen er alles aan om het ultieme ‘kamperen in de natuur’-gevoel te creëren en organiseren daarom voor hun gasten soms spontaan een avond rondom het kampvuur. Als dát geen kamperen is!

Bekijk campingwebsite 
  • €23 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

I. Torn

"Zeer nette en gemoedelijke camping gelegen in een rustige omgeving aan de oever van de Wied. Ruim sanitair met aparte toiletten en daarnaast 8 afzonderlijke, vrij toegankelijke sanitaire ruimtes met douche, toilet en wastafel in 1 ruimte. Ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Vanaf de camping zijn mooie wandel- en fietstochten te maken. Er zijn dagelijks verse broodjes verkrijgbaar en er is een restaurant bezorgservice aanwezig."

Inspecteur Mevr. I. Torn

I. Torn

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792536

Beoordelingen (32)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,9

Sanitair
8,6
Personeel
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,1
Kindvriendelijkheid
8,3
Sportfaciliteiten
7,1
Eten en drinken
6,8
Omgeving
8,5

Riana, op deze camping in september 2023

8,6

Reisgezelschap: Paren

Zeer rustige camping in mooie omgeving. Wij hadden zeer ruime plek met zicht op het riviertje. We hadden van te voren gereserveerd en waren verzekerd van een mooie plek. Net en ruim sanitair. Mooie wandelmogelijkheden en leuke dorpjes of stadjes in de nabije omgeving. Camping voor natuurgenieters en rustzoekers.

Arie de Boom, op deze camping in juli 2023

8,7

Reisgezelschap: Senioren

Dit is onze 7e camping in deze vakantie en het is de beste op allerlei gebied. Vooral de privé-badkamers...geweldig groot, mooi + schoon

Alex, op deze camping in juni 2023

7,7

Reisgezelschap: Paren

Zeer mooi gelegen “groene” Camping met ruime plaatsen, veel rust en stilte, mooie natuur, roofvogels en zelfs een ree op de camping.De eigenaar is zakelijk vriendelijk, broodjes service aanwezig, het sanitair is wel dik 5* maar omdat er 2x over geen warme douches waren geef ik 4* Wij vonden het al met al een heerlijke Camping waar we zeker nog eens terug zouden komen, aanbevelingswaardig .

Meijer, op deze camping in september 2022

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Zeer mooie verzorgde camping aan klein zacht stromend riviertje. Ruime comfort plaatsen. Zeer mooi & ruim sanitair.

Maria, op deze camping in juni 2022

7,8

Reisgezelschap: Senioren

Zijn hier 4 dagen geweest, mochten geen plaats kiezen. Hadden wel een zeer ruime plek.
Nadeel was je kon er slecht uit met de caravan…heel smal pad met overhangende takken. Sanitair was prachtig.

H. Beurkens, op deze camping in juni 2022

8,3

Reisgezelschap: Paren

Korte vakantie op dit park. Vriendelijke ontvangst met ruime keuze uit plaatsen. Zowel zon als schaduw. Zeer rustige omgeving, zowel overdag als ‘s nachts. Prachtig sanitair cq complete badkamer. Lekker ruim! Iedere dag verse broodjes, helaas geen croissants. Omgeving leent zicht goed voor wandelen. MTB kan ook maar vooral over houthakkerspaden. Je komt, na flink klimmen, wel op mooie uitzichtpunten terecht.

Henk, op deze camping in oktober 2021

9,0

Reisgezelschap: Jongere paren

Hele leuke camping met heel fijn personeel. Wij hebben genoten en komen volgend jaar weer terug!

Reactie van de camping 1 november 2021

Bedankt voor je leuke reactie, we zijn je volgend jaar graag terug! Hopelijk kunnen wij jullie dan weer een top ervaring geven!

Amanda, op deze camping in september 2021

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Prachtige camping op een idyllische plek. Twee rijen staanplaatsen achter elkaar aan een riviertje. Sanitair was altijd brandschoon en voor een camping erg comfortabel. Speciale badkamer voor kinderen. Voor de kinderen verder drie speeltuintjes. De broodjes die je kunt bestellen, zijn fantastisch. Minpuntjes die ik kan bedenken: we kregen geen keuze uit de beschikbare plaatsen, maar kregen een plaats toegewezen. Niet een plek die we zelf uitgekozen zouden hebben. Als we het hadden gevraagd, hadden we vast wel zelf een plekje mogen kiezen. Verder waren de andere bezoekers op de camping wel érg rustig, waardoor we ons met onze kinderen weleens wat opgelaten voelden.

Aafke ter Beek, op deze camping in september 2021

7,7

Reisgezelschap: Senioren

Geweldig plek, eigenaars vriendelijke, duidelijk, wat hebben zij in de tien jaar dat zij daar zitten wat prachtigs van gemaakt, vooral xxl plek aan de Wied, goede plek om je vouwwagen of caravan op te zetten, electrische en kraan bij je plek.
Sanitair, nog nooit zo mooi gezien. Douche met toilet en wastafel, super. Slagboom goed in en uit rijden op kenteken.
Wij komen zeker terug.

Michelangelo, op deze camping in juli 2021

7,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Eigenaar is niet de meest vrolijke man, maar prima vriendelijk. Wij vonden de plaatsen wel degelijk zo mooi als op de foto. Er is een fijn sportveldje met mooie moderne speeltoestellen en nog een klein speeltuintje. Riviertje is leuk om doorheen te banjeren. Sanitair was modern en fris. Alle douches zijn incl. wc en er is ook een verhoogde douche om de kids gemakkelijk te reinigen. Als je helemaal achteraan staat moet je wel een stukje lopen naar het sanitair. Lekker rustig, geen enkel verkeer hoorbaar. Zeker een aanrader.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 30,50
Richtprijs 2
€ 39,10
Openingsperiode *
29-03-2024 t/m 03-11-2024
Oppervlakte
5 ha
Aantal toerplaatsen
90 (100 - 150m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
140
Aantal huuraccommodaties
1
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
  • Verharde staanplaats
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Afhaalmaaltijden
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:1
  • Koelkasten
Zwemmen
  • Zwemmen in rivier/beek (max. 0,1 km)
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Enkele speeltoestellen
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Gelegen in bos
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:4 km
  • Direct aan rivier/beek gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:6000 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kraan zonder drukknop
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Camping info app

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Zum stillen Winkel
    Brunnenweg 1c
    56589 / Bürder
    Duitsland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    50°30'56"N 7°25'46"E
  • A3 afrit 36 Neuwied, ri Neuwied, daarna Kurtscheid. Doorrijden tot in Niederbreitbach, daar links weer ri Neuwied tot afslag Bürder. Campingwegwijsnummer 2.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Zum stillen Winkel boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.camping-zumstillenwinkel.de

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Zum stillen Winkel. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Zum stillen Winkel *****

Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel
Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel Camping Zum stillen Winkel

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen