Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Slowakije

Slowakije is misschien wel het meest authentiek gebleven land van Oost-Europa. Wanneer u gaat kamperen in Slowakije, zullen de gastvrije bewoners u hartelijk verwelkomen in dit vriendelijke land. Op een camping in Slowakije bent u altijd dicht bij de ongerepte natuur.

Kamperen in Slowakije: gewoon te mooi om weg te blijven

Vanaf de campings in Slowakije kunt u gemakkelijk de bergen in: er is maar liefst 12.000 kilometer aan gemarkeerde bergwandelpaden! De gezellige hoofdstad Bratislava is ook zeker een bezoekje waard vanaf uw camping in Slowakije. In het binnenland vindt u schilderachtige boerendorpen in een heerlijk landschap dat nog niet door moderne tijden is aangetast. Het leven is er soms nog precies als honderd jaar geleden.

Een tip: neem tijdens uw kampeervakantie in Slowakije ook even een kijkje over de grens! De prachtige Oostenrijkse hoofdstad Wenen ligt maar 60 kilometer van Bratislava. Verder naar het oosten, richting de grens met Oekraïne, wordt Slowakije steeds landelijker. Neemt u wel de tijd voor een reis door dit prachtige land, want behalve rond de hoofdstad zijn er weinig snelwegen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd