Ga naar de homepage

Accommodaties
Vakantie vieren in een accommodatie die bij je past

Verschillende types accommodaties te huur op de camping

Wil je een accommodatie huren op vakantie? Dan begint de pret natuurlijk al bij het uitzoeken van je slaapplek. Tegenwoordig valt er heel wat te kiezen. Ga jij voor een verblijf in een traditionele stacaravan, een ingerichte tent of wil je misschien eens iets héél anders dan anders?  

Zoveel mensen, zoveel wensen. Kamperen met jonge kinderen gaat volgens de een prima in een tent, maar een ander vindt een luxe stacaravan met bedden en eigen sanitair misschien wel zo prettig. Op heel veel campings is het mogelijk om een accommodatie te huren en er is dan ook voor iedereen wat wils. Van eenvoudige knusse canvastenten tot luxe safaritenten of bungalows met eigen sanitair, terras en airco. Hoe luxe je het wilt hebben, bepaal je helemaal zelf. 

Wil je een unieke ervaring, logeer dan eens op een bijzondere slaapplek. Op Eurocampings.nl vind je campings met een yurt, tipi of pipowagen. En heb je weleens geslapen in een drakenei, een wijnvat of een spannende boomhut? Maak jouw kampeervakantie onvergetelijk!

Op Eurocampings.nl bieden de campings ieder hun eigen huuraccommodaties aan. De types, kenmerken en foto's kunnen dan ook verschillen. De ene safaritent is de andere niet! Zo zijn er bijvoorbeeld ook stacaravans er alle soorten en maten. Waar ga jij je volgende vakantie vieren?
Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen