Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Campings in Graafschap Bentheim: vakantie dichtbij huis

Fiets- en wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen op een camping in Graafschap Bentheim. En ze hoeven hier niet eens ver voor te rijden, want het gebied ligt net over de Nederlandse grens bij Overijssel en Drenthe.

Idyllische dorpjes, riviertjes, kanalen en molens

Graafschap Bentheim bevindt zich in een ‘baai’ aan de Nederlandse grens. Het is dan ook niet raar dat het landschap veel Nederlandse kenmerken heeft. Het is overwegend vlak met vele riviertjes en meertjes. Toch zijn er ook mooie bosgebieden te vinden. Kamperen in dit gebied betekend volop genieten van de natuur. 

Het is een echte aanrader om vanaf uw camping één van de vele fiets- en/of wandelroutes te doen. In dit gebied zijn vele tochten uitgestippeld, waarbij u langs idyllische dorpjes, riviertjes, kanalen en molens komt. Ook zijn er speciale kunstroutes, waarbij u kennis kunt maken met de regionale specialiteiten tijdens uw kampeervakantie.

Als een eilandje temidden van alle plattelandsidylle bevindt zich de voormalige textielstad Nordhorn. De rivier de Vecht slingert hier door de binnenstad, waardoor men de stad ook wel eens klein Venetië noemt. Ook de winkelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Wanneer u op de camping staat in dit gebied, is deze stad zeker een bezoekje waard.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen