Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Alfsee in Duitsland

Op een camping aan de Alfsee in Nedersaksen kunt u genieten van een heerlijke vakantie. Alfsee is een prachtig meer in West-Duitsland. Er zijn leuke activiteiten te beleven in de omgeving van de camping. Alfsee is een mooi gebied om te wandelen, fietsen of zwemmen in het meer. Kortom de ideale vakantie bestemming!

Tips 

•   Beleef een van de watersporten aan het meer
•   Ga er op uit en bezoek Osnabrück of Damme
•   Maak een wandel of fietstocht door de natuur

 

Campings 

Bij een vakantie aan de Alfsee wordt u omringd door prachtige natuur. Verblijven op een camping in Alfsee kan uiteraard met uw eigen tent, caravan of camper. Het is ook mogelijk om een accommodatie te huren.

Zowel kinderen als volwassen zullen zich niet vervelen op de camping. Aan de Alfsee is het namelijk mogelijk om verschillende watersporten te beoefenen zoals: zeilen, surfen of waterskiën. Maar alleen een frisse duik nemen in het meer is ook al heerlijk. 

 

Bezienswaardigheden 

Tijdens uw verblijf op een camping aan de Alfsee geniet u van de natuur maar daarnaast is het ook leuk om culturele dagen te beleven. In deze streek zijn verschillende steden die een bezoekje waard zijn. 

•    Osnabrück
Dit is een leuke stad om te bezichtigen tijdens uw verblijf op de camping. Osnabrück heeft een prachtig centrum met leuke winkels en gezellige restaurants. Een aanrader om in Osnabrück te bezichtigen zijn het stadhuis, het marktplein en de Sint-Peter dom. 

•    Damme
Gaat u graag cultuur snuiven tijdens uw vakantie op de camping? Damme is een plaats met een rijke geschiedenis. Bezichtig er de eeuwenoude hunebedden of het leuke watermolenmuseum. Goed om te weten: dit museum is alleen op afspraak open. 

 

Het weer

Op een camping in Alfsee is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven. De temperatuur is in de maanden juli en augustus het hoogst en kan oplopen tot gemiddeld 23 graden Celsius. In de wintermaanden valt er veel neerslag. Maar vanaf het voorjaar stijgt de temperatuur en is het weer in Alfsee al heerlijk voor een kampeervakantie. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen