Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Tsjechië

Typerend voor een kampeervakantie in Tsjechië is dat werkelijk iedereen hier aan zijn trekken komt. Op een camping in Tsjechië bent u omringd door indrukwekkende architectuur, mooie natuur en vele historische steden, burchten en kastelen. Reden genoeg dus voor een onvergetelijke kampeervakantie in Tsjechië!

Kamperen in Tsjechië: voor elk wat wils

Allereerst is natuurlijk de bruisende hoofdstad Praag al een bezoek waard vanaf uw camping in Tsjechië. U zult het zeker niet bij één bezoekje laten! Praag betekent: middeleeuwse straatjes, statige burchten, kunst en cultuur, oergezellige bierkelders en fraaie terrasjes.

Praag is overigens ook een mooi startpunt voor een rondreis door Praag, Wenen en Boedapest: drie van de fraaiste Europese steden in één klap!

Eigenlijk zijn de activiteiten die u tijdens het kamperen in Tsjechië kunt ondernemen, te veel om op te noemen. U kunt bijvoorbeeld denken aan bergwandelen, een vakantie aan het water, een rondleiding door een eeuwenoud kasteel, loungen in een luxe kuuroord. Op veel plaatsen is er vulkanische activiteit, waardoor veel van de campings in Tsjechië zo'n ontspannend kuuroord in de directe nabijheid hebben. Op het Tsjechische platteland is het leven nog goed. En in één van de vele natuurgebieden, bijvoorbeeld in Bohemen, kunt u heerlijk wandelen of fietsen. 

U kunt zelf op vakantie gaan, het kan echter ook erg leuk zijn om voor een groepsreis in Tjechië te kiezen. Op de gezamenlijke excursies leert u een hoop over het land.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​