Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Polen

Een kampeervakantie in Polen kunt u het beste plannen tussen mei en september, want daarbuiten kan het er koud en donker zijn. Wie zin heeft in een strandvakantie op een camping in Polen kan terecht aan de noordkust. Maar ook de andere regio's van dit uitgestrekte land vol natuurschoon zijn zeer de moeite waard om uw kampeervakantie in Polen door te brengen!

Kamperen in Polen: gastvrij en voordelig

Verblijft u op één van de campings in het noorden van Polen, maak dan zeker een stedentrip naar de oude havenstad Gdansk. De tijd lijkt er stil te hebben gestaan. Ook het Poolse platteland is nog echt platteland, soms zoals het eeuwen geleden al was.

Andere interessante uitstapjes vanaf uw camping in Polen zijn bijvoorbeeld de hoofdstad Warschau met zijn sfeervolle pleinen en paleizen of een van de vele nationale parken. Polen heeft ook een schitterend meren- en rivierengebied waar u kunt roeien of kanoën. Als u stil wilt staan bij een donkere bladzijde uit de Europese geschiedenis, kunt u een bezoek brengen aan het historische Auschwitz. Absoluut het vermelden waard is het eiland Wolin met het Wolinski Nationaal Park, een waar paradijs voor de vogelliefhebbers die gaan kamperen in Polen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd