Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Baden-Württemberg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Baden-Württemberg

M. van Belzen

Aanname bosrijke omgeving in de Schwäbische Alb. Bad Urach, Blaubeuren met zijn blauwe bron, Kirchheim unter Teck, Göppingen met zijn Märklinmuseum en Ulm zijn enkele voorbeelden van mooie plaatsen die gemakkelijk te bereiken zijn vanaf de camping.

Sabine van de Velde

Uitzichten op de Bodensee zijn prachtig. We gaan zeker nog eens terug.

Geert Peeters

Zuid Duitsland is mooi.

Maak een tijdreis langs kastelen en burchten

Baden-Württemberg is een deelstaat met veel historie. Veel kastelen, burchten en andere gebouwen hebben eeuwen van bewogen geschiedenis overleefd. Ze doen ons denken aan ridders, jonkvrouwen, keizers en prinsessen. De Burchtenroute leidt u langs meer dan 70 romantische burchten en sprookjesachtige kastelen. Van Mannheim in het noordwesten van Baden-Württemberg tot het Beierse Bayreuth. De omgeving van startpunt Mannheim is direct al heel bijzonder. In de buurt vindt u namelijk slot Heidelberg. Dit is een van de beroemdste ruïnes in Duitsland en geeft u een prachtig uitzicht over de stad Heidelberg. En tussen de kastelen door komt u tijdens de route indrukwekkende landschappen tegen. Zo passeert u de wijngaarden in het Heilbronner Land en het geo-natuurpark Bergstraße-Odenwald.

Thema's 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen