Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Mecklenburg-Voor-Pommeren

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Mecklenburg-Voor-Pommeren

Harry Boer

mooie agrarische omgeving. Badplaatsen in de omgeving geven veel vertier.

Bogaert

prachtig natuurlijk deel van Rügen

Theo Hoekstra

Erg mooi en bosrijk. en stil

Op vakantie op een camping in Mecklenburg-Vorpommern

Kamperen in Mecklenburg-Vorpommern biedt u een grote variatie aan landschappen, van zee en strand tot dichte bossen. Vanaf de campings in Mecklenburg-Vorpommern zwerft u heerlijk door een van de dunst bevolkte gebieden van Duitsland. De rivier de Recknitz vormt de grens tussen Mecklenburg en Vorpommern. Uw camping in Mecklenburg-Vorpommern ligt nooit ver verwijderd van een meer, rivier of de zee. Dit maakt Mecklenburg-Vorpommern tot een ideale regio voor watersporters of een gezellige familievakantie op een van de vele campings.

Kamperen in Mecklenburg-Vorpommern: deelstaat met de duizend gezichten

Een kampeervakantie in Noord-Duitsland voert u langs tal van verschillende landschappen en steden. Zo vindt u langs de kust van Mecklenburg-Vorpommern een zacht glooiend landschap met vele inhammen (Bodden), die plek bieden aan beschutte baaien. In deze regio ligt ook het grootste meer van Duitsland, de Müritz.

Langs de fraaie kust aan de Oostzee en de Baltische Zee vindt u vele campings dichtbij schitterende zandstranden, een ideale plek voor een familievakantie aan zee. Van hieruit kunt u tijdens uw kampeervakantie in Mecklenburg-Vorpommern ook makkelijk een bezoek brengen aan oude badplaatsen zoals Heringsdorf en Ahlbeck. Rostock is de grootste stad van deze regio en als oude hanzestad met veel historie heerlijk om te bezoeken.

Andere fraaie steden die een bezoek vanaf de camping in Mecklenburg-Vorpommern meer dan waard zijn: Wismar (historische havenstad), Stralsund (Unesco werelderfgoed), Güstrow, Greifswald (oude universiteitsstad), Neubrandenburg (oude vestingsstad) en Schwerin (hoofdstad van Mecklenburg-Vorpommern). Al dit moois temidden van de honderden meren en meertjes kunt u vanaf de campings in Mecklenburg-Vorpommern uitgebreid bekijken.

Een stukje oranje-geschiedenis

In Mecklenburg-Vorpommern vindt u een stukje geschiedenis van ons koningshuis terug. Niet voor niets loopt een belangrijk deel van de Oranjeroute door deze deelstaat in het noordoosten van Duitsland. Dit keer is het niet Rügen of Stralsund dat de show steelt, maar slot Schwerin. Voor onze koninklijke familie is dit een belangrijke plek omdat de overgrootvader van koning Willem-Alexander ervandaan komt. Hertog Hendrik bracht zijn jeugd door in het sprookjesslot en de woonvertrekken en de troonzaal in dit kasteel zijn nog te bezichtigen. Het slot is gebouwd op een eilandje in de Schweriner See en met twee bruggen verbonden aan de stad. En natuurlijk wordt het indrukwekkende bouwwerk omgeven door een minstens zo fraaie paleistuin.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen