Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Ierland

Voor een relatief klein eiland is er voor de gasten van campings in Ierland een fantastisch aanbod aan bezienswaardigheden en activiteiten te vinden in het groenste stukje Europa. U heeft vanaf een camping in Ierland alle mogelijkheden om te genieten van de schitterende natuur, maar ook de stadjes en steden zijn de moeite waard om tijdens uw kampeervakantie in Ierland te bezoeken.

Kamperen in Ierland: het groene eiland met de vriendelijke bewoners

Steile rotskusten, het onwerkelijke droomlandschap van de Burren, lieflijke heuvels en stille dalen, ver weg van alle moderne drukte. Nergens is het zo groen als in Ierland. U kunt hier dan ook heerlijk wandelen en fietsen. Maar Ierland biedt meer dan alleen natuur! Boerendorpjes, opgetrokken uit natuursteen, grazige weiden met rotsmuurtjes als afscheiding rondom of mythische, geheimzinnige plaatsen vol herinneringen aan de legendarische Keltische cultuur.

Liefhebbers van kunst kunnen tijdens het kamperen in Ierland bijvoorbeeld terecht in het Irish Museum of Modern Art. Leuke uitstapjes vanaf uw camping in Ierland zijn verder bijvoorbeeld de kristalfabrieken in Waterford of het Opera House van Belfast, of een dagje zeilen op een ouderwets zeilschip.

En uw kampeervakantie in Ierland is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere pint Guinness in één van de vele Ierse pubs! Alleen al in Dublin zijn er duizenden en echt overal wordt muziek gemaakt, want zingen is de tweede natuur van bijna elke Ier. Wist u dat Dublin één van de meest trendy steden van Europa is?

Thema's 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd