Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Campings in het Beierse Woud, kamperen in het grootste bos van Europa

Vakantie in het Beierse Woud doet uw gezondheid zeker goed. In Nationaal Park Bayerische Wald gaat de natuur haar eigen gang. Onder het ‘Groene Dak van Europa’ vindt u tal van activiteiten in de gezonde buitenlucht. 

In het zuiden van Duitsland ligt het Beierse Woud, dat in Tsjechië overgaat in het Bohemer Woud. Deze twee wouden zijn samen het grootste samenhangende bos van Midden-Europa. Het doel van het natuurpark Bayerische Wald is de natuur de natuur te laten. Er zijn in dit gebied veel dieren te vinden, zoals otters, hoenen, uilen, lynxen, valken, reeën, zwijnen en nog vele andere soorten. Misschien komt u deze dieren wel tegen tijdens uw vakantie op de camping.

Gezonde lucht, gezonde activiteiten

Vanaf uw camping kunt u allerlei gezonde activiteiten ondernemen, zoals fietsen, wandelen en in de winter ook skiën en langlaufen. Een uitstapje naar de Große Arber ook tot de mogelijkheden. Deze berg is met zijn 1456 meter de hoogste berg in dit gebied. In Zwiesel en omgeving bent u extra gezond bezig. De stad is namelijk erkend als ‘Luftkurort’ vanwege de gezonde berglucht. 

Door het woud stroomt de Donau. Langs deze rivier liggen onder andere de steden Passau en Regensburg. In deze universiteitssteden kunt u musea, kerken, kloosters en kathedralen vinden. Regensburg is tevens één van de oudste steden van Duitsland en heeft nog een goed bewaard middeleeuws centrum. Passau wordt ook wel ‘Nibelungenstadt’ genoemd, naar het beroemde heldenepos dat daar in de omgeving waarschijnlijk ontstaan is. 

Thema's 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen