Ga naar de homepage

Camping Zum stillen Winkel *****

Algemene gegevens
Toon op kaart
Richtprijs € 28,00
7,9
30 beoordelingen Schrijf beoordeling

In een natuurrijke heuvelachtige omgeving in het Wiedtal vind je Camping Zum stillen Winkel. Op deze camping kun je heerlijk tot rust komen in de natuur van het Duitse Rijnland-Palts. Je kampeert op royale plaatsen dicht bij de rivier de Wied. Kinderen kunnen de hele vakantie ravotten in en rondom de rivier en in het prachtige aangrenzende bos. Even de drukte in? Steden als Koblenz en Keulen zijn niet ver weg.

Toon meer

Op slechts een kleine twintig minuten rijden van de snelweg is het op deze camping verbazingwekkend stil. Een vriendelijke Nederlands familie beheert Zum stillen Winkel en zorgt ervoor dat iedereen in alle rust van zijn of haar vakantie kan genieten. Ze helpen je graag met de juiste informatie voor uitstapjes. Vanaf de camping loop je zo het bos in en kun je prachtige wandel- en fietsroutes volgen.

Vogelgeluiden en het kabbelen van het riviertje

Op de kampeerplekken ervaar je de echte rust: je hoort slechts vogelgeluiden en het kabbelen van het riviertje waaraan de camping ligt. Het zijn royale plekken op goed bijgehouden gras tussen de bomen, waardoor je het gevoel krijgt dat je in een park kampeert. Veel van de plekken hebben een stroom-, water-, en tv-aansluiting. Ook is het mogelijk om een van de vakantiehuisjes te huren.

Op Camping Zum stillen Winkel staan vooral gezinnen met jonge kinderen en oudere stellen. De kinderen vermaken zich de hele vakantie bij het riviertje en in de speeltuin. Vier kilometer verderop ligt een binnen- en een buitenzwembad, wat zwemmen tot een leuk dagje uit maakt. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de vele wandelpaden en uitzichtpunten over de omgeving.

Laat eten bezorgen tot aan je tafel

Op de camping is een mini-supermarkt aanwezig en kun je elke dag verse broodjes kopen. Er is geen restaurantgelegenheid, maar de eigenaren hebben een mooie regeling met een van de lokale restaurants. Hier kun je je eten bestellen en tot aan je standplaats laten bezorgen. Het sanitair is recentelijk uitgebreid met vier complete badkamers. Het overige sanitair is ietwat verouderd, maar wordt net als het nieuwere gedeelte erg goed schoongehouden.

Het echte kampeergevoel

De Nederlandse eigenaren doen er alles aan om het ultieme ‘kamperen in de natuur’-gevoel te creëren en organiseren daarom voor hun gasten soms spontaan een avond rondom het kampvuur. Als dát geen kamperen is!

www.camping-zumstillenwinkel.de 
  • €18 per nacht in het laagseizoen

  •  
    • Tot 60% korting

    • Meer dan 3.600 campings,
      jaarlijks geïnspecteerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2020 kampeert u met CampingCard ACSI op meer dan 3.600 campings in 21 Europese landen. Betaal ook altijd één van de vijf, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel eenvoudig via de ACSI Webshop Lees meer over CampingCard ACSI
  • Camping accepteert ACSI Club ID

Populaire voorzieningen

Wifi 80-100% dekking
Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Gedetailleerde informatie over de camping

Beoordelingen (30)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,9

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,5
Personeel
8,4
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Kindvriendelijkheid
7,9
Entertainment
6,7
Sportfaciliteiten
7,2
Zwembad
4,5
Eten en drinken
7,0
Omgeving
8,6

Verschure, op deze camping in juni 2018

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Mooie, rustige camping aan beekje, veel vaste plaatsen, maar de kort verblijvers hebben de mooiste plaatsen. Nieuw sanitair, broodjesservice, supermarkten in dorpen rondom. Veel vogels en vlinders. Voor de rustzoeker met eventueel kleine kinderen.

CB Rohof, op deze camping in augustus 2018

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Wat een leuke mooie camping is dit. De fijne basis wordt gelegd door de ligging de ruime plaatsen de vele bomen het water......en dan is er de vrijheid om het in te vullen zoals je wil. Wij gingen met 2 kinderen van 6 en 9 jaar. Ze hebben zich erg vermaakt, vooral ook met camping vriendjes. Kan geen animatieteam tegenop. Wat een prachtig sanitair op deze camping. Een aanrader.

Henk van Hal, op deze camping in september 2018

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Een kleine drie weken op Camping Zum Stillen Winkel gestaan en we gingen hier met gemengde gevoelens naar toe.Nederlandse beheerder Menno is een rustige en vriendelijke man en geeft je allerlei informatie over het gebied.Prachtig wandelgebied en bij de receptie is een wandelkaart verkrijgbaar van het hele gebied en verschillende wandelingen starten vanaf de camping.Wat hebben wij prachtige wandelingen gemaakt daar en de meeste dagen kwamen wij niemand tegen.De dichts bijzijnde winkel is een super Aldi en is 3 km bij de camping vandaan.Sanitair is sinds een jaar vernieuwd en is prachtig en wij vonden het super schoon.Plekjes om te staan zijn mooi en water en stroom en afvoer bij je plaats. Hondvriendelijke camping. Al met al hebben wij hier een prachtige vakantie gehad en komen hier beslist weer een keer terug.

Jan, op deze camping in september 2018

8,8

Reisgezelschap: Senioren

Prachtige camping, vriendelijke ontvangst, mooie plaatsen, kortom : een topper. Ligging erg rustig aan de Wied.
Mooie fiets- en wandelmogelijkheden langs de Wied door het Wieddal wat prachtig is!

Sandra, op deze camping in juni 2019

8,7

Reisgezelschap: Vriendengroep

Eigenlijk zouden we een hele slechte review moeten geven, zodat we dit pareltje voor ons zelf kunnen houden... :-)
Fantastische camping op een zeer mooie locatie. Geweldige sanitairruimte en er wordt nog steeds aan de gebouwen gewerkt. Supernette, vriendelijke (NL-sprekende) eigenaar! Veel mooie (korte en lange) wandelroutes in de omgeving.

Cath. van Woudenberg, op deze camping in juni 2018

8,6

Reisgezelschap: Senioren

Wij gaan deze camping herinneren als : de camping waar de vogels van zon\'s op-tot-ondergang hun lied fluiten . Geweldig. Waar het sanitair zeer luxe en ruim is,kortom een fijne rustige camping met een zeer vriendelijke eigenaar. En een goede uitgangsbasis voor vele uitstapjes,.

Demie, op deze camping in augustus 2019

8,6

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Deze plek moeten we voor ons zelf houden. Heerlijke plek voor gezinnen met jonge kinderen. De camping was vol maar heerlijk stil waardoor de kinderen goed slapen. Mooie (bijna allemaal nieuwere) speeltoestellen op verschillende plekken op de camping. Voetbal/badminton/volleybal veld aan de rand van de camping zodat er rust blijft. Kampeer plaatsen aan het water maar ook op 2 velden weg bij het water. Jammer dat wanneer het sanitair schoongemaakt is sommige toeristen zo de badkamers achterlaten. De poetsvrouw kan dan gelijk weer terug komen wat ze ook doet. Het Italiaanse restaurant brengt het eten tot op de tafel van de caravan. Nog nooit eerder mee gemaakt zulke goede service. Wij komen zeker terug.

H. Zweers, op deze camping in juli 2017

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Ik kan deze camping van harte aanbevelen. Je wordt vriendelijk geholpen, de eigenaar is erg betrokken bij zijn camping en zeer behulpzaam. De omgeving is prachtig.

Reactie van de camping 1 mei 2018

Beste H. Zweers,
Bedankt voor de vriendelijke woorden! Wij verheugen ons u nog een keer op onze camping te mogen begroeten.
Met vriendelijke groet,
Natalia Treffers

B Masman, op deze camping in juni 2019

8,4

Reisgezelschap: Senioren

De camping ligt in een prachtig natuur gebied het is er savonds muis stil behalve de uil die je hoort
Camping ligt aan een klein riviertje
Je kunt er goed wandelen en fietsen
Het sanitair is om trots op te zijn

Marcel Fraters, op deze camping in oktober 2018

8,3

Reisgezelschap: Paren

Mooie rustig gelegen camping met ruime plaatsen aan riviertje, sanitair is mooi en schoon. We komen hier zeker terug

Jaarlijks geïnspecteerd

M.F.M. Pieterse

"Een gezellige camping gelegen aan de rivier met alle kampeerplaatsen op de oever van de rivier. Er zijn dagelijkse verse broodjes verkrijgbaar en er is een restaurant-bezorgservice aanwezig op de camping. Gezellig familiecamping gelegen in een mooie heuvelachtige omgeving, waar natuur en rust een belangrijke rol spelen. Nederlandse beheerder."

Inspecteur Dhr. M.F.M. Pieterse

M.F.M. Pieterse

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)105114964

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 28,00
Richtprijs 2
€ 36,60
Openingsperiode *
18-05-2020 t/m 01-11-2020
Oppervlakte
5 ha
Aantal toerplaatsen
90 (100 - 150m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
160
Aantal huuraccommodaties
1
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Wij hebben de openingsperiode bij de camping geverifieerd.

** Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire campingfaciliteiten
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Privé-sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
  • Verharde standplaats
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Afhaalmaaltijden
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:1
  • Koelkasten
Zwemmen
  • Zwemmen in rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Ligweide
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Gelegen in bos
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,3 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:4 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:10
    • gewicht:6000 kg
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Mindervaliden
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kraan zonder drukknop
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Camping info app

Locatie

Toon op kaart
Laden
  • Camping Zum stillen Winkel
    Brunnenweg 1c
    56589 / Bürder
    Duitsland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    50°30'56"N 7°25'46"E
  • A3 afrit 36 Neuwied, richting Neuwied, daarna Kurtscheid aanhouden. Doorrijden tot in Niederbreitbach, daar links weer ri Neuwied tot afslag Bürder. Campingwegwijsnummer 2.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Zum stillen Winkel boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Zum stillen Winkel".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Zum stillen Winkel *****

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd