Ga naar de homepage

Campingplatz Winsen (Aller)

Algemene gegevens
Richtprijs € 27,00

Camping Winsen is een vriendelijke, niet al te grote camping in een rustig landschap aan een slingerende rivier (de Aller). Deze kleine rivier is geschikt om te zwemmen en te kanoën. De omgeving leent zich voor wandelingen en fietstochten, of uitstapjes naar een mooie stad of het gedenkkamp Bergen-Belsen.

Toon meer

De camping heeft een rustige ligging aan de slingerende rivier de Aller, aan een groot heidegebied. Op fiets- en wandelafstand bereik je het toeristische stadje Celle. Vanaf de camping is ook het voormalige kamp Bergen-Belsen goed bereikbaar. Verder is de omgeving heel geschikt om te fietsen en te wandelen, ook met gemarkeerde routes. Vanaf de snelweg leidt de afslag Hannover-Bremen naar Celle en Winsen, waar je de camping gemakkelijk kunt vinden.

Parkachtig aan de rivier

De zeer behulpzame familie Ortswager heet je vriendelijk welkom op hun camping, die een gezellige sfeer ademt. Het terrein is open, goed onderhouden en ligt direct aan de rivier. Een deel van de camping is parkachtig aangelegd. De receptie is midden op de camping te vinden, in hetzelfde gebouw als het restaurant.

Overzichtelijk en open plekken

De camping is overzichtelijk, met goed onderhouden plaatsen en vrije velden; je kunt zelf kiezen waar je je tent of caravan neerzet. De plekken zijn allemaal verschillend, op een open veld, aan het water of onder bomen. De camping richt zich niet speciaal op gezinnen, maar er is wel een speeltuin. Je komt er mensen uit alle windstreken van Europa tegen. In het laagseizoen zijn dit vooral actieve senioren.

Varen op de rivier

Via een steigertje met ligweide kom je bij de rustige rivier de Aller, waar je kunt zwemmen. Je kunt de rivier ook bevaren per kano/kajak of met de rondvaartboot.

Eenvoudig en goed eten

Er is een eenvoudig restaurant aan het water met een kleine menukaart, waar je goed kunt eten. Je kunt ook op het terras aan de rivier zitten. Voor de boodschappen ga je naar het nabijgelegen Winsen of Celle. Op de camping kun je wel broodjes bestellen. Het sanitair is in een centraal gebouw. Het eenvoudige gebouw is ruim en schoon.

Bergen-Belsen

Bij Celle is een mooi kasteel dat je kunt bezoeken, je kunt er ook winkelen of uit eten gaan. Indrukwekkend is een bezoek aan het voormalige nazikamp Bergen-Belsen.

8,2
Gemiddelde beoordeling Bekijk 25 beoordelingen
Wifi 80-100% dekking
Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
alle voorzieningen
Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

 
  • Tot 60% korting

  • Meer dan 3.600 campings,
    jaarlijks geïnspecteerd

  • Binnen 4 nachten terugverdiend

Voordelig kamperen in het laagseizoen

CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2020 kampeert u met CampingCard ACSI op meer dan 3.600 campings in 21 Europese landen. Betaal ook altijd één van de vijf, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


Bestel eenvoudig via de ACSI Webshop Lees meer over CampingCard ACSI
Gedetailleerde informatie over de camping

J.A. Lutjenhuis "Keurig aangelegde camping. Een deel van de plaatsen liggen op een groot veld aan de Aller, een ander deel in een parkachtig terrein. Het centrum van Winsen ligt op loopafstand."

Inspecteur Dhr. J.A. Lutjenhuis

J.A. Lutjenhuis

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)535726843
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,2

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,4
Personeel
8,6
Prijs-kwaliteitverhouding
8,6
Kindvriendelijkheid
8,2
Entertainment
7,1
Sportfaciliteiten
7,5
Zwembad
7,0
Eten en drinken
7,7
Omgeving
8,5

Derek Taylor, op deze camping in april 2017

9,0

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Another great stay with a warm welcome from the family. Ongoing improvements just make this site even better. We had a very large pitch which was easily accessible and ample room for van, awning and car. Plenty of cycle ways and walks. One of our favourites is Meissendorf with walks around the lakes. Lots of wildlife in the area. I can recommend the Walsrode bird park for a day out.

Marjorie Mme Michelot, op deze camping in augustus 2019

8,5

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Personnel très sympathique , accueillant.
Attention à arriver avant 18h car l’accueil ferme .
Sanitaires très propres.
Les emplacements sont spacieux .
Très calme

van Twist, op deze camping in juni 2018

7,3

Reisgezelschap: Paren

Mooie grote plekken. Restaurant slecht. Kale schnitzel of worst met papat. Geen groente, geen sla. Prima sanitair. Goed warm water en schoon. Fietstocht naar Celle is een aanrader. Wifi niet gratis.

Chris Daniels, op deze camping in oktober 2016

9,0

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

We really liked this campsite and would like to return to see more of the town. Friendly and helpful staff, good facilities and a beautiful area.

Peter Gras, op deze camping in juni 2018

8,3

Reisgezelschap: Paren

Zonder reservering deze camping bezocht en aller vriendelijkst op weg geholpen. De gestelde 10 minuten waren echt de 10 minuten.

Maike Richter, op deze camping in juli 2018

8,9

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Wir waren wirklich sehr angenehm überrascht! Großzügige Stellplätze, netter Empfang, leckeres Essen in der Gaststätte und im Kiosk alles was man so braucht. Bequeme Brötchenbestellung zu fairen Preisen. Der Platz ist gut in Schuß.
Das Zentrum von Winsen zu Fuß gut zu erreichen, einfach tolle Lage direkt am Fluß.

Beumer, op deze camping in juni 2015

8,1

Reisgezelschap: Paren

De intentie was om hier maar een paar dagen te blijven. Maar door de comfortabele camping en de mooie omgeving waren we ineens 1,5 week verder.
Het gezellige dorpje kun je makkelijk lopend bereiken. Mooie winkels. In de omgeving is het prachtig fietsen, sommige paden zijn onverhard.

De camping zelf is vezelig en heeft mooie plaatsen. Het restaurant is leuk en de kleine kaart is interessant en het eten is goed.

Ooit komen we weer hier terug.

THERESIA, op deze camping in mei 2015

7,7

Reisgezelschap: Paren

Goede camping
Zeer propere sanitair
Eten simpel maar goed
Uitbaters zeer behulpzaam en vriendelijk
Sommige plaatsen aan de kleine kant, je mag wel kiezen waar je wilt staan dus goed nadenken en kijken is de boodschap

Arthur Lowe, op deze camping in juli 2015

8,3

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

we used this site while visiting Bergen .Belsen the site is in a very attractive area, beside a river, and within walking distance to the village, the family who run this site make you very welcome, the toilets are spotless, we did not use the cafe. Our dog enjoyed swimming in the river, only small moan was when we went out in our motorhome the power cable is locked in a cabinet and left live, could be very dangerous if children playing, could do with a better system.

Will van Melis, op deze camping in juni 2015

7,8

Reisgezelschap: Senioren

De camping voldoet ruim aan de verwachtingen. Erg mooie ligging en we stonden aan een riviertje. sanitair prima en schoon. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Aanrader voor senioren maar ook voor jonge gezinnen. Wij komen zeker terug

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 27,00
Richtprijs 2
€ 35,00
Openingsperiode
01-01-2019 t/m 31-12-2019
01-01-2020 t/m 31-12-2020
Oppervlakte
13 ha
Aantal toerplaatsen
220
Aantal camperplaatsen
20
Aantal vaste jaarplaatsen
80

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:3G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Inrijverbod tijdens middagpauze
    • tijd:13.00-15.00
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
    • lengte:5 m
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
    • periode:01-01/31-12
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:01-01/31-12
  • Restaurant (kleine kaart)
    • periode:01-10/31-12
  • Afhaalmaaltijden
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Kano's
  • Kajaks
Zwemmen
  • Zwemmen in rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Ligweide
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Aanlegsteiger/boei
  • Motorboot
    • lengte:5 m
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Trailerhelling
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Enkele speeltoestellen
  • Babyroom
  • Dierenweide
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Paardrijden
  • Ponyrijden
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:10 km
    • aantal:9
  • Kano's
  • Kajaks
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Panorama
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0,5 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Speciale plaatsen voor kampeerauto's
    • Oppervlakte:100 m2
    • Aantal:40
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
  • Verharde plaatsen voor kampeerauto's
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Dag en nacht rustig
  • Apart jeugdterrein
Adres & Route

Wilt u Campingplatz Winsen (Aller) boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Campingplatz Winsen (Aller)
    Auf der Hude 1
    29308 / Winsen (Aller)
    Duitsland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Coördinaten: 52°40'35"N 9°54'5"E
  • A7 Hannover-Bremen, afslag Allertal (benzinestation) richting Celle. In Winsen wordt naar de camping verwezen (rechtsaf). De camping ligt bij het centrum van Winsen.

  • +49514393199

  • +49514393144

  • Stuur deze camping een e-mail

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Za

18 / 01

 

Zo

19 / 01

 

Ma

20 / 01

 

Di

21 / 01

 

Wo

22 / 01

 

Do

23 / 01

 

Vr

24 / 01

 
Max. 7.4° 6.2° 5.8° 5.1° 5.3° 5.6° 6.1°
Min 4.1° 1.7° -0.9° -1.3° 0.4° 1.8°
Neerslag 40% 50% 10% 15% 30% 30% 45%
Windrichting ZW NW ZW ZW W W W
Windkracht 4 3 2 3 3 3 3

Klimaat

Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 63 1
Feb. 50
Mrt. 53 2
Apr. 49
Mei 56 9
Jun. 62
Jul. 83
Aug. 80
Sep. 56
Okt. 53
Nov. 48
Dec. 64

Gemiddelde temperatuur

Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Campingplatz Winsen (Aller)".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campingplatz Winsen (Aller)

Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller)
Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller) Campingplatz Winsen (Aller)