Ga naar de homepage

Camping Den Molinshoeve

Algemene gegevens
Toon op kaart
Richtprijs € 32,00
8,3
21 beoordelingen Schrijf beoordeling

Genieten van een vakantie aan de Nederlandse én Belgische kust? Ga dan naar camping Den Molinshoeve in Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf de camping is het slechts tien minuten lopen naar het strand van Cadzand-Bad en het Belgische kustplaatsje Knokke-Heist is binnen twintig minuten te bereiken met de auto.

Toon meer

De camping is te bereiken via provinciale wegen en smalle landbouwweggetjes. Het is een kleinschalige camping waar de vriendelijke eigenaresse, Jolanda, je van harte welkom heet. In het hoogseizoen is camping Den Molinshoeve dé plek voor gezinnen die graag dicht bij de Nederlandse kust vakantie willen vieren. Maar ook Duitsers weten deze plek te vinden. Buiten het hoogseizoen zijn het vooral oudere echtparen die hier de rust komen opzoeken.

Kamperen met polderzicht

De camping is zeer groen en de ruime kampeerplaatsen zijn verspreid over meerdere grasveldjes. Is er nog een plek aan de rand van de camping? Dan heb je vrij uitzicht over de polder. Er zijn ook speciale plekken voor camperaars, deze zijn deels verhard en deels voorzien van gras. Het is natuurlijk heerlijk om met je hond lange wandelingen te maken op het brede zandstrand van Cadzand-Bad. Daarom zijn honden welkom op camping Den Molinshoeve! Let wel op: er zijn maximaal twee honden per kampeerplaats toegestaan. Ook moeten ze altijd, ook bij je kampeermiddel, aangelijnd zijn.

Veel speelplezier!

Voor de kinderen zijn er twee speeltuinen waar ze zich uren kunnen vermaken. Lekker trappen kan op een van de speelgoedtractors of skelters. En dan is er ook nog een tafeltennistafel! Batjes en balletjes kun je gratis lenen bij de receptie. In de schuur is een knusse ruimte waar kinderen een spelletje kunnen spelen, tekenen of video kunnen kijken. En een potje jeu de boules maakt de vakantie helemaal af.

Sanitair met regendouche

Het sanitair is zeer schoon en modern. De douches zijn voorzien van regendouches en hebben een thermostaatkraan, zodat je zelf de temperatuur kan bepalen. Liever het gemak van je eigen badkamer? Reserveer dan een kampeerplaats met privésanitair.

Uitstapjes de grens over

Vier je de vakantie op Camping Den Molinshoeve? Vergeet dat niet om een bezoekje te brengen aan het plaatsje Sluis. Hier vind je gezellige winkeltjes, horeca en museum Het Belfort. Cadzand-Bad is een leuke kustplaats met een gezellige dorpsstraat en een prachtige jachthaven. Het uitgebreide knooppuntennetwerk dat vanaf de camping loopt, nodigt uit tot meerdere fietstochten. Waar ga je vandaag heen? De mondaine badplaats Knokke-Heist is veertig minuutjes fietsen en Brugge is vijf kwartier.

www.molinshoeve.nl 
  • €18 per nacht in het laagseizoen

  •  
    • Tot 60% korting..

    • Meer dan 3.600 campings,
      jaarlijks geïnspecteerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2020 kampeert u met CampingCard ACSI op meer dan 3.600 campings in 21 Europese landen. Betaal ook altijd één van de vijf, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel eenvoudig via de ACSI Webshop Lees meer over CampingCard ACSI
  • Camping accepteert ACSI Club ID

Populaire voorzieningen

Wifi 80-100% dekking
Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Gedetailleerde informatie over de camping

Beoordelingen (21)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,5
Personeel
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,3
Kindvriendelijkheid
8,2
Entertainment
7,3
Sportfaciliteiten
7,0
Zwembad
9,0
Omgeving
8,6

Vanheyst, op deze camping in juni 2019

5,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Heeft er dan niemand problemen met de onvriendelijke eigenaar? De camping is niet hond vriendelijk. Gelijk bij de tweede blaf van je hond komt hij je op een brute manier je op je plaats zetten. Zelf wel met 3 trakteren rondtoeren op de camping. Ook om 22h45 nog zijne oldtimer in gang trappen en met veel gebrul rondtoeren. Er is ook geen restaurant of winkel aanwezig.de bakker komt langs waar. Om 10h45, soera maar daar ga ik niet op wachten. O ja voor ik het vergeet. Geen mogelijkheid om je hond of honden uit te laten en eventjes vrij te laten lopen. Want doe je dat op het gras vlak net buiten de camping, dan krijg je het te horen van de huisjes bezitters. Ook voor onze vrienden die voor het eerst gingen camperen, maar ondervonden hoe wij behandeld werden, was het een keer en nooit meer.

Els sijtsma, op deze camping in juni 2018

7,5

Reisgezelschap: Senioren

Perfecte camping, geeft echt vakantiegevoel. Prachtig luxe toiletgebouw, Mooie plaatsen, zo Zhou iedere camoing moeten zijn. Attente eigenares

Nijs, op deze camping in mei 2019

7,8

Reisgezelschap: Vriendengroep

Wij komen voor de vierde maal op deze camping. Dit keer met onze familie. Mooie en goed onderhouden camping. Gastvrouw is vriendelijk en behulpzaam. Haar man daarentegen is onvriendelijk.
Bij het binnenrijden mag er niet op het gras gereden worden om aan de kant te staan. Dit werd ons door de campingeigenaar zonder eerst dag te zeggen op een tactloze manier duidelijk gemaakt.
Bij het petanque spelen hebben we een verplaatsbare bank verplaatst en ook dit kwam hij aan onze caravan op onvriendelijke toon duidelijk maken dat we de bank moesten terug zetten! Je krijgt het gevoel dat je niet mag bewegen, en in het oog wordt gehouden. Geen fijn gevoel op een camping.
Je bent duidelijk minder welkom in groep dan als paar. Ook omdat alles rustig en netjes moet gehouden worden. Voor ons dus geen vijfde keer meer.

Kees de Putter, op deze camping in juni 2018

8,1

Reisgezelschap: Senioren

Heel leuke nette camping met een heel betrokken eigenaresse Jolanda. Wij stonden op een panorama plek, wat gezien het geweldige weer dat wij troffen perfect was.

Vince, op deze camping in april 2018

8,5

Reisgezelschap: Paren

Rustig gelegen mooie camping. Op 2.5 km van cadzand zee. Vernieuwde camperplekken. En een volledig vernieuwd sanitair. Nog maar op zeer weinige campings tegen gekomen. Zo mooi en zo proper. Ontzettend vriendelijk ontvangst. We komen hier zeker nog terug. Hier kunnen veel campinghouders nog iets van leren.

L.A.Hoogland, op deze camping in juni 2018

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Camping is ideaal gelegen voor een bezoek aan de Zeeuws Vlaamse kust, Sluis, Brugge en Gent.
Prima uitvalbasis voor fietstochten langs de kust en het Vlaamse binnenland.
Kamperen op ruime plaatsen en prima voorzieningen
Vriendelijk en deskundig personeel.

Van Espen Jos, op deze camping in juli 2017

8,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Super vriendelijke uitbaters. Echt de beste camping waar we in Lange tijd waren!!
Smetteloze sanitaire blokken!
Fantastische ligging bij de zee.
Prachtig gelegen voor fietsvakantie.

Valee Wouter, op deze camping in juli 2016

8,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Zeer rustige prachtige panoramaplaatsen ook voor campers. Zeer proper sanitair en wasplaat. Oplaadpunt en stalling voor de fietsen. Go-cars en speeltuin voor de kids. Wij komen zeker terug. Ook goede uitvalbasis fietsroutes, strand en badsteden.

Langendries, op deze camping in september 2017

8,5

Reisgezelschap: Senioren

Prachtig onderhouden camping waar het echte campinggevoel naar boven komt. Dit alles op een boogscheut van Cadzand en Retranchement. Ook de nabijheid van het Zwin is een troef. Spijtig dat er geen broodjesservice is, maar dat maakt de dagelijkse uitstap naar Cadzand dan weer goed. Ook de grote fietsstalling. Is een pluspunt. De uitbaatster is zeer vriendelijk en biedt je alle info voor een tof verblijf. Spijtig dat deze camping niet het ganse jaar open is!

Gerard Breas, op deze camping in juni 2018

8,7

Reisgezelschap: Senioren

Uitstekende camping. Zeer goed verzorgd met nieuw en buitengewoon schoon sanitair. Prachtig gelegen in het Zeeuwse landschap

Jaarlijks geïnspecteerd

R. de Brie

"Ruim opgezette camping met verwarmde zeer luxe sanitaire voorzieningen en ook privésanitair te huur. Afstand tot de zee en natuurgebied Het Zwin is 800m. Directe aansluiting op het fietsroutesysteem. Goede uitvalsbasis voor grensoverschrijdende uitstapjes o.a. Brugge, Gent en Knokke."

Inspecteur Dhr. R. de Brie

R. de Brie

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)223647094

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 32,00
Richtprijs 2
€ 42,00
Openingsperiode *
03-04-2020 t/m 11-10-2020
Oppervlakte
5,2 ha
Aantal toerplaatsen
39 (160 - 190m2)
Aantal camperplaatsen
2
Aantal vaste jaarplaatsen
51

* Wij hebben de openingsperiode bij de camping geverifieerd.

** Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire campingfaciliteiten
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Privé-sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Babyroom
  • Stranddouches
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:11-07/23-08
  • Invriezen koelelementen
Te huur op of bij camping
  • Skelter/trapauto
Zwemmen
  • Stranddouches
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Windsurfcursus
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Babyroom
  • Trampoline
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:8 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
Ligging van de camping
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0,8 km
  • Panorama
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1,5 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Speciale plaatsen voor kampeerauto's
    • Oppervlakte:120 m2
    • Aantal:5
  • Verharde plaatsen voor kampeerauto's
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Dag en nacht rustig
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Di

27 / 10

 

Wo

28 / 10

 

Do

29 / 10

 

Vr

30 / 10

 

Za

31 / 10

 

Zo

01 / 11

 

Ma

02 / 11

 
Max. 11.6° 12.5° 14° 15.9° 15.8° 15.5° 15.3°
Min 9.4° 11.9° 11° 11° 11.8°
Neerslag 95% 95% 90% 75% 35% 65% 45%
Windrichting Z ZW W ZW Z ZW ZW
Windkracht 5 5 5 5 4 5 5

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan. 88% 66
Feb. 86% 77
Mrt. 86% 75
Apr. 80% 74
Mei 77% 58
Jun. 77% 127
Jul. 79% 51
Aug. 77% 61
Sep. 81% 135
Okt. 83% 93
Nov. 87% 92
Dec. 87% 90

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
Laden
  • Camping Den Molinshoeve
    Strengweg 2
    4525 LW / Retranchement/Cadzand
    Nederland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    51°21'41"N 3°23'1"E
  • Via Terneuzen (tol) tot Schoondijke. Daarna ri Cadzand. Dan ri Retranchement, daar re-af. Borden volgen. Of N49 Antwerpen-Knokke, afsl Sluis. Na 1 km li ri Retranchement. Door het dorp dan li-af.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Den Molinshoeve boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

Contact
Campingwebsite

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Den Molinshoeve".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Den Molinshoeve

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd