Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Overijssel

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Overijssel

Henk Huisintveld

leuke omgeving en leuke dorpjes Enter en Rijssen

Beijer

Mooie bezienswaardige omgeving Natuurgebied de Bergvennen zat, op dit moment vol met ooievaars, en andere mooie vogels.

Anita

Regio van de camping is zeer divers met prachtige fiets- en wandelroutes (met en zonder hond), groen en rustgevend.

Kamperen in Overijssel: genieten van het Oosten

Prachtige afwisselende natuur, eeuwenoude kastelen, historische straatjes en verschillende leuke attractieparken. En dat gewoon in Nederland! In Overijssel vind je voor iedere kampeerder wat wils. Wandel of fiets op de Sallandse Heuvelrug en snuif cultuur in sfeervolle Hanzesteden als Deventer en Zwolle. Met een dagje naar het pretpark is het feest compleet. En je vindt het allemaal in die ene provincie in het Oosten.

Lekker de natuur in!

Dol op fietsen, wandelen of gewoon ontspannen in de natuur? Overijssel heeft heel veel voor je in petto! De Sallandse Heuvelrug is daar een prachtig voorbeeld van. Hier geniet je van on-Nederlands mooie vergezichten, bossen en heidevelden. Je kan de natuur ook te water beleven! In Nationaal Park Weerribben-Wieden vaar je met een kano door een labyrint van plassen, meren en mysterieuze moerasbossen. Voor romantiek en dé toeristische trekpleister bezoek je Giethoorn, het Venetië van Nederland.

Hanzesteden en kastelen in Overijssel

Historische Hanzesteden, Overijssel heeft er maar liefst negen! In Deventer loop je door sfeervolle smalle straatjes en vind je bezienswaardigheden als de Grote of Lebuïniskerk en Museum de Waag. In Zwolle zijn Museum de Fundatie, de Grote Kerk en de basiliek De Peperbus zeer de moeite waard. Wie dol is op geschiedenis mag de Overijsselse kastelen en landgoederen beslist niet missen. Landgoed Twickel in Delden en Kasteel Rechteren in Dalfsen zijn twee echte parels van de provincie. Kasteel Nijenhuis in Heino is met zijn beeldentuin ook een echte aanrader.

Attractieparken in Overijssel

Noem het woord ‘attractiepark’ en kinderen springen een gat in de lucht. In Overijssel heb je allerlei mogelijkheden waarvan Slagharen en Hellendoorn de bekendste zijn. Deze grote pretparken zijn leuk voor jong en oud. En met Preston Palace, De Waarbeek en PonyParkCity heb je nog veel meer om uit te kiezen.

Thema's


 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen