Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Oostkapelle: badplaats tussen duinen en natuur

Oostkapelle ligt op het Zeeuwse schiereiland Walcheren en is een populaire vakantiebestemming. De langgerekte stranden zijn schoon en kindvriendelijk, waardoor er jaarlijks veel gezinnen naar dit levendige kustplaatsje trekken. Vooral in de zomermaanden wemelt het er van de activiteiten en is het tot laat in de avond gezellig in de strandpaviljoenen, cafés en restaurants. Bovendien is je camping een mooie vertrekplaats voor uitstapjes naar de deltawerken, Deltapark Neeltje Jans, Middelburg, Veere of Vlissingen.

Manteling en Oranjezon

Je vakantie in Oostkapelle is ook prima te combineren met uitstapjes door de natuur. Ten noorden ligt natuurgebied Oranjezon. Er lopen verschillende wandelroutes door dit voormalige waterwingebied dat voornamelijk bestaat uit duinen, struiken en loof- en naaldbos. Ook in het zuiden wordt Oostkapelle omringd door natuur. Natuurgebied de Manteling van Walcheren neemt je over lanen en paden mee langs de voormalige buitenplaatsen van de Middelburgse elite. Midden in het bos- en duinrijke natuurgebied het twaalfde-eeuwse Kasteel Westhove.

Strandweer

Zeeland staat ieder jaar weer hoog in de lijstjes als het gaat over het aantal zonuren in Nederland. Ook in Oostkapelle is de zon vaak te zien. Maar ook de invloed van de zee op het klimaat is goed merkbaar. Hierdoor zijn de zomers vaak aangenaam en zorgt de wind vanaf zee regelmatig voor wat verkoeling. Door de relatief ondiepe zee, warmt het zeewater rondom Walcheren ook snel op. Dat zwemt nét iets lekkerder!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen