Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Limburg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Limburg

Wieneke

Hele leuke natuurlijke omgeving, op fiets afstand kun je allerlei leuke dorpjes bereiken.

Boven

Roermond is het bezoeken waard, veel shopping maar helaas weinig cultureel erfgoed. Veel fietstochten of wandelingen in de omgeving en met de auto zijn er wel veel steden dicht in de buurt die ons meer aanspreken (Aken, Maastricht..)

Harry Hanssen

Parkstad is een buitengewoon interessant stadsgebied. Bovendien ligt het perfect in de grensregio met Duitsland en België. Luik, Keulen, Aken, Düsseldorf, Ardennen, Eifel, etc.? Alles binnen handbereik.

Genieten met een zachte ‘g’ in Limburg

De ideale provincie om op vakantie te gaan, zo mag je Limburg best noemen. Met een heleboel zonuren, prachtige natuurgebieden, pittoreske dorpjes, bourgondische steden en gemoedelijke campings is de kampeerder in Limburg koning te rijk. Heb je zin om de hele middag op een terras te genieten van een groot stuk vlaai (of twee!) of een portie asperges, ook wel ‘het witte goud’ genoemd? Dan heb je keuze te over. Maar vergeet ook niet om op tijd op te staan en te gaan struinen in shopwalhalla’s als Maastricht en Designer Outlet Roermond.

Natuurrijk Noord-Limburg

Limburg is grofweg op te delen in drie gebieden, ieder met hun eigen karakter. In Noord-Limburg zijn het de natuurgebieden die het beeld bepalen. De Groote Peel en de Maasduinen zijn twee prachtige Nationale Parken die je wandelend of fietsend kunt ontdekken. De vele bossen, duinen, moerassen en veengronden zijn een bijzonder decor voor een ontspannen wandel- of fietstocht.

Watersport en winkeldagjes

In Midden-Limburg draait het vooral om recreatie op het water. Het epicentrum van de watersport is Roermond, met zijn bekende Maasplassen. Sportievelingen gaan surfen, zeilen, kanoën of waterskiën. En een bootje huren om zo op je gemak te genieten van prachtige Maasdorpen als Kessel, Baarlo, Thorn en Asselt is minstens zo leuk!

Thema's


 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd