Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Noord-Holland

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Noord-Holland

Vanhoutteghem Floris

Vanalles te doen in de nabije omgeving.

Boven

Een prachtige fietsweg naar Utrecht langs de Vecht, Utrecht zelf is een gezellige stad, de centrale ligging van de camping maakt het mogelijk heel veel uitstappen te maken (Amsterdam heeft P+R op 25 km).

Bosch

Mooie omgeving om te fietsen of wandelen

Noord-Holland: een veelzijdige vakantie in de zon

In Noord-Holland beleef je bijna alle facetten van Nederland in één provincie. Dit maakt het gebied enorm veelzijdig. Van de bruisende drukte van wereldstad Amsterdam, naar de traditionele vissersdorpen Volendam en Marken of de VOC-steden Hoorn en Enkhuizen. En van een dagje zonnebaden op het strand tot wandelen of paardrijden door de duinen en bossen. Een vakantie in Noord-Holland gaat nooit vervelen.

Meer dan Amsterdam

Op zonnige dagen kun je ontspannen op de stranden en in de strandtentjes van Zandvoort en Bloemendaal. Maar ook de gezellige provinciehoofdstad Haarlem en kaasstad Alkmaar zijn een lust voor het oog. Voor meer Hollandse taferelen is een bezoek aan de Zaanse Schans – een openluchtmuseum met molens aan het water van de Zaan – de moeite waard. Of laat jezelf op De Dijk in Volendam vereeuwigen in traditionele klederdracht.

Hoewel Noord-Holland meer is dan alleen Amsterdam, mag een bezoek aan onze hoofdstad niet ontbreken. Vaar door de grachten, shop in de Kalverstraat of P.C. Hooftstraat, geniet van een drankje op de gezellige pleinen of ontdek de rijke culturele historie in het Rijksmuseum of Van Gogh museum. In Amsterdam kun je jezelf met gemak meerdere dagen vermaken. Wil je even weg van de drukke stad? Ontdek dan de unieke flora en fauna in Nationaal Park Zuid Kennemerland of het Goois Natuurreservaat.

De rust in de Kop van Noord-Holland

De meeste campings – en de meeste rust – vind je in de Kop van Noord-Holland. Omringd door de Noordzee, Waddenzee en het IJsselmeer tref je hier niet alleen lange stranden maar ook eindeloze fietsroutes door duinen en dorpskernen. Proef de verse vis op de markt in Den Helder of ontdek de maritieme wereld in het Marinemuseum. Nog nooit op de Waddeneilanden geweest? Maak dan de oversteek naar Texel, een geliefde plek voor surfers of om even lekker uit te waaien in de natuur.

Onder de stralende zon

Niet te warm en niet te koud. Zo zou je het weer in Noord-Holland best kunnen omschrijven. Door de invloed van de Noordzee vriest het zelden voor langere tijd. En in de zomer is het vaak net iets minder warm dan in het binnenland. Maar dat wil niet zeggen dat de zon zich verstopt. Sterker nog: de zon schijnt in Nederland nergens vaker dan in Den Helder en op Texel!

Thema's


 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen