Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Paardrijden over het strand

In het puntje van schiereiland Schouwen-Duiveland ligt Burgh-Haamstede. Het is een geliefde plaats onder strandliefhebbers. Er zijn namelijk verschillende zandstranden te vinden in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld ’t Oude vuur of strand Burgh Haamstede. Zin in een unieke strandervaring? Je mag op de stranden tussen Domeinen 3 en Duinhoevepad het hele jaar door paardrijden.

Het grootste zoutwatermeer van West-Europa

Op 14 kilometer afstand vind je het Grevelingenmeer. Dit is het grootste zoutwatermeer van West-Europa. Het ligt tussen Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Je kunt hier vissen, waterskiën, surfen en zeilen. Een educatief uitje is een bezoek aan de Deltawerken. Vanaf Burgh-Haamstede is het maar 10 kilometer rijden naar Deltapark Neeltje Jans. Bekijk hier de stormvloedkering van binnen en bezoek het grootste aquarium van Zeeland.

Een fijne overwinterplek

Als je overnacht op een camping in Burgh-Haamstede, hoop je natuurlijk op lekker weer. ’s Zomers geniet je op het strand van een koel briesje. Het is er dan gemiddeld 20 graden. Houd je niet zo van vrieskou, dan is Burgh-Haamstede een fijne Nederlandse locatie om te overwinteren. Het vriest er namelijk bijna nooit.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen