Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Zuid-Holland

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Zuid-Holland

Ab Leenstra

Leuk om een voor mij onbekend stukje Nederland te bekijken.

vd Berg

Prachtige omgeving, strand, zee, duinen en bos

Van de Loo

De omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen, voldoende leuke eetgelegenheden in de buurt die ook betaalbaar zijn.

Laat je verrassen in Zuid-Holland

Zuid-Holland is een van de populairste vakantiebestemmingen in Nederland. Hier kun je genieten van steden met historische panden en zien hoe de Hollanders al honderden jaren het water in bedwang houden. Bezoek bijvoorbeeld de Molens van Kinderdijk om te zien hoe we al eeuwen het land droogmalen. Een andere populaire bezienswaardigheid in Zuid-Holland is Nationaal Park De Biesbosch. Dit is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Je kunt hier bevers, hazen en boommarters spotten. In dit beschermde natuurgebied kijk je je ogen uit.

Op stedentrip

Voor een veelzijdige stedentripje is een bezoek aan Rotterdam of Den Haag een aanrader. Bekijk de indrukwekkende haven van Rotterdam vanuit de Euromast en bewonder het Meisje met de parel in het Mauritshuis in Den Haag. Er is genoeg te zien in deze grote steden. De grootste stad van Zuid-Holland is Rotterdam, maar Den Haag is de hoofdstad van de provincie. Hier vind je ook de werkkamer van de minister-president: het Torentje.

De stranden van Zuid-Holland

Ben je een aantal dagen in Den Haag? Vergeet dan ook zeker niet een bezoekje te brengen aan het Scheveningse strand. Hier kun je struinen over de pier, een rondje maken in het reuzenrad en je vergapen aan het bijzondere Kurhaus. Een ander mooi strand in Zuid-Holland is het strand van Noordwijk. Verblijf je hier in de lente? Bezoek dan het bloemcorso van de bollenstreek. Dit bloemencorso wordt ieder voorjaar georganiseerd vanuit Noordwijk.

Bloemen in overvloed

In de lente mag een bezoek aan Keukenhof niet op je lijstje ontbreken. Hier vind je een enorme kleurenpracht aan bloemen. De lente is het droogste jaargetijde in Zuid-Holland. Ideaal dus om te gaan kamperen. In Zuid-Holland komt sowieso niet zo snel extreem weer voor, doordat het aan de Noordzee ligt. Op het strand geniet je hier in de zomer dan ook van koeler weer dan in het binnenland. Ideaal voor een dagje luieren.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen