Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Zuid-Holland

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Zuid-Holland

Ab Leenstra

Leuk om een voor mij onbekend stukje Nederland te bekijken.

vd Berg

Prachtige omgeving, strand, zee, duinen en bos

Van de Loo

De omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen, voldoende leuke eetgelegenheden in de buurt die ook betaalbaar zijn.

Op vakantie op een camping in Zuid-Holland

De meeste campings in Zuid-Holland liggen vlakbij zee, maar ook havenstad Rotterdam of regeringszetel Den Haag zijn nooit ver weg. Of u nu zin heeft om te rusten, lekker uit te waaien, of juist de bruisende drukte wilt opzoeken, op een camping in Zuid-Holland kan het allemaal!

Kamperen in Zuid-Holland: uitstekende uitvalsbasis voor leuke uitstapjes

Campings in Zuid-Holland zijn een prima bestemming voor een vakantie met of zonder kinderen aan de kust. Behalve genieten van een ontspannen dagje zonnen aan het strand van bijvoorbeeld Scheveningen, de bekendste Nederlandse badplaats, is er rondom de campings in Zuid-Holland ook alle ruimte om te wandelen of paard te rijden door duinen en bossen. En natuurlijk om te varen op het water; u bent tenslotte in waterland Nederland!

Een camping in Zuid-Holland is ook een uitstekende uitvalsbasis voor tal van leuke uitstapjes zoals miniatuurstad Madurodam of het spectaculaire attractiepark Duinrell, met een speeltuin, een pretpark en een tropisch zwemparadijs, allemaal in de duinen bij Wassenaar en Den Haag.

Kamperen in Zuid-Holland is natuurlijk perfect te combineren met één of enkele dagen Rotterdam, de havenstad met de grootste haven van Europa of het statige Den Haag, de zetel van de Nederlandse regering! In beide steden kunt u ook eindeloos winkelen of gewoon van de zon genieten op zo'n typisch Nederlands terrasje in de stad.

Een aanrader voor tijdens uw kampeervakantie in Zuid-Holland: de kleinere Zuid-Hollandse steden met eeuwenoude centra, zoals Delft, Gouda en Leiden. Gouda is over de hele wereld beroemd vanwege de gelijknamige Nederlandse kaas. Badplaats Scheveningen gonst van de activiteiten en wordt aan het strand gedomineerd door het meer dan honderd jaar oude luxe hotel, het Kurhaus. Omdat de afstanden in Nederland nooit heel groot zijn, kunt u vanaf een camping in Zuid-Holland ook heel gemakkelijk een bezoek brengen aan de bruisende hoofdstad Amsterdam in Noord-Holland.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​