Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Terug in de tijd in Groede

Op een camping in de buurt van Groede is het strand nooit ver weg. In dit pittoreske plaatsje in Zeeuws-Vlaanderen kun je in alle rust van Zeeland genieten. Het dorpje heeft prachtige oude huisjes die je kunt bewonderen. Ga terug in de tijd bij museum Het Vlaemsche Erfgoed. Bewonder hier de klederdracht, proef de streekproducten en bekijk hoe de timmerman zijn profielschaven gebruikte.

De Groese Polders en weidse vergezichten

In Zeeuws-Vlaanderen vind je weidse vergezichten. Bezoek de Groese Polders voor een mooie wandel- of fietstocht. En bij Zeeland denk je natuurlijk aan Vlissingen. Deze mooie stad en het fraaie Middelburg met de imposante Abdijtoren Lange Jan zijn makkelijk te bezoeken. Ook een bezoek aan Brugge, Gent of Antwerpen is goed te doen, omdat Groede in het zuiden van Zeeland ligt.

Genieten op het terras

Door het gematigde klimaat is het in Groede ’s zomers een stuk minder warm dan in het oosten van Nederland. De temperatuur is dan gemiddeld rond de twintig graden. Ook ’s winters is het weer niet extreem. Erg fijn wanneer je gaat uitwaaien op het strand of wilt genieten op het terras van een strandpaviljoen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen