Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Kamperen aan de Zeeuwse Kust

in het Zeeuwse dorp Nieuwvliet kun je lekker uitwaaien in het voor- of naseizoen, of genieten van een zomerse strandvakantie. Door de unieke ligging zijn steden als Sluis, Antwerpen, Brugge of Middelburg makkelijk te bereiken. Maar ook als je de auto graag laat staan, is er genoeg te beleven. Fiets naar natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder, of verken de prachtige omgeving te voet!

Dorp en strand

Nieuwvliet bestaat eigenlijk uit twee delen: Nieuwvliet-Dorp en Nieuwvliet-Bad. Nieuwvliet-Dorp is een stuk minder toeristisch en heeft enkele bezienswaardigheden zoals een protestants kerkje uit 1658 en een museum over de Cadzandse klederdracht. Nieuwvliet-bad is een populaire badplaats voor families. Op het brede strand wappert de blauwe vlag, dat betekent dat het strand schoon is het water van goede kwaliteit is om veilig te kunnen zwemmen. Dat is strandplezier en waterpret voor jong en oud zonder zorgen!

Niet te missen

Wat je zeker niet mag missen tijdens je verblijf in Nieuwvliet is een bezoek aan de Duitse bunkers uit de Tweede Wereldoorlog, die dienden als personeels- munitie- en observatiebunkers. Er zijn er veel gebouwd in en bij Nieuwvliet. Spring op de fiets en maak een mooie tocht door de geschiedenis. Of ontdek de bunkers in het speel- en bunkerpark Groede Podium. Het park is interessant en leerzaam voor kampeerders van alle leeftijden. Zoek je een andere leuke activiteit voor de kinderen? Bezoek de leuke Speelboerderij Pierewiet. Zowel binnen als buiten kunnen de kleintjes hier lekker ravotten en avonturen beleven, terwijl jij geniet van een drankje op het terras.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen