Ga naar de homepage

Terrassencamping Osebos

Algemene gegevens
Richtprijs € 37,00

Osebos is een op een zuidhelling gelegen terrassencamping met een zeer fraai uitzicht over het glooiende landschap van Zuid-Limburg. De omgeving is schitterend en toeristisch, maar op een prettige manier. Je kunt prachtige wandel- en fietstochten maken. Door de heuvels kan dit voor de minder geoefende wandelaars en fietsers onder ons een uitdaging zijn, maar altijd toch zeer de moeite waard. Daarnaast is de camping een prima uitvalbasis voor een bezoekje aan allerlei bijzondere steden als Aken en (iets verder weg) Maastricht en Luik.

Toon meer

Je rijdt naar de camping over de N278 Maastricht-Vaals. Neem de afslag Euverem. De weg daalt. De afslag naar de camping volgt al snel: sla rechtsaf vlak voor het punt waar de weg een duidelijke bocht naar links maakt. Na ca. 50 m rechtsaf, het campingterrein op. Voor de receptie is een ruime parkeergelegenheid.

Ruim opgezet, goed verzorgd

De receptie bevindt zich links in het gebouw met het M-vormige dak. De receptioniste heet je van harte welkom en geeft goede uitleg over de camping. Het terrein is ruim opgezet en goed verzorgd. De kampeerplaatsen bevinden zich op verschillende, tegen een zuidhelling aangelegen terrassen.

Zonnige kampeerplaatsen met een mooi uitzicht

De kampeerplaatsen zijn over het algemeen vrij ruim, zonnig en bieden een mooi uitzicht op het zuidelijke heuvelland. Op sommige plaatsen zijn ze afgebakend door heggen. Een deel van de plaatsen heeft een verharde ondergrond. De veldjes op het lagere deel zijn geschikter voor gezinnen met kleine kinderen. Hier zijn de kampeerveldjes autovrij en is er voldoende ruimte om te spelen.

Poedelbad en peuterbad

Op de camping is voldoende te doen. Vooraan op het terrein, ter hoogte van de receptie, is een zwembad waar kinderen lekker kunnen poedelen. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje. Voor de kinderen worden er verder themadagen, speurtochten en speelactiviteiten georganiseerd.

Nette campingwinkel en minirestaurant met zonneterras

Er is een nette campingwinkel met een groot assortiment, zodat je voor de dagelijkse boodschappen niet per se van het terrein af hoeft. Rechts van de receptie zijn er verder een bar en minirestaurant met zonneterras. Je kunt hier een eenvoudig hapje eten.

Prachtige natuur en leuke bezienswaardigheden

Zuid-Limburg is bekend om z'n mooie natuur. Deze camping biedt alle mogelijkheden om daar volop van te genieten. In de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen. Doordat het landschap hier en daar behoorlijk geaccidenteerd is, kan dit voor minder geoefende wandelaars en fietsers een uitdaging zijn. Onderweg kun je de tocht onderbreken op een van de gezellige terrasjes die je hier overal tegenkomt. Leuke bestemmingen voor een dagtocht zijn de attracties rond het Drielandenpunt bij Vaals, het subtropisch zwembad Mosaqua in Gulpen en het Sprookjesbos in Valkenburg. Saunaliefhebbers zullen de kans om Thermae 2000 te bezoeken zeker aangrijpen om een dagje heerlijk te relaxen.

8,1
Gemiddelde beoordeling Bekijk 52 beoordelingen
Buitenzwembad
Wifi 80-100% dekking
Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
alle voorzieningen
Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

 
  • Tot 60% korting

  • Meer dan 3.600 campings,
    jaarlijks geïnspecteerd

  • Binnen 4 nachten terugverdiend

Voordelig kamperen in het laagseizoen

CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2020 kampeert u met CampingCard ACSI op meer dan 3.600 campings in 21 Europese landen. Betaal ook altijd één van de vijf, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


Bestel eenvoudig via de ACSI Webshop Lees meer over CampingCard ACSI
Gedetailleerde informatie over de camping

M.A. Schaap "Terrassencamping met een fantastisch uitzicht over het heuvelland. De omgeving heeft een uniek microklimaat: gemiddeld meer zon en warmte dan in de rest van Nederland. Veel comfort, voorzieningen van hoog niveau."

Inspecteur Dhr. M.A. Schaap

M.A. Schaap

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)555413826
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,1

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,6
Personeel
8,4
Prijs-kwaliteitverhouding
8,2
Kindvriendelijkheid
8,1
Entertainment
7,2
Sportfaciliteiten
7,4
Zwembad
7,9
Eten en drinken
7,9
Omgeving
8,9

A. Heldoorn, op deze camping in mei 2015

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Prachtige camping, goede voorzieningen alleen 2 maren:
1. Als je vlakbij de speeltuin staat moet je 220 meter lopen naar het sanitair gebouw en daar zijn maar 3 douches en als het familieveld vol staat is dat echt te weinig. Je staat 's morgens in de rij.
2. Wij hadden gereserveerd omdat we met 2 stellen waren met kleine kinderen en als je gereserveerd hebt geldt je korting op de campingcard ACSI niet en betaal je heel wat Eurootjes meer in het laagseizoen. Heel jammer. Dus volgende keer de gok wagen zonder te reserveren.

van Kooten, op deze camping in juli 2015

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Prima camping met fantastisch uitzicht. Onze kinderen hebben in het hoogseizoen volop gespeeld met leeftijdsgenootjes en genoten bij de uitstekende animatie. Geen enkel probleem gehad met te weinig douches, er zijn immers verschillende toiletgebouwen. De grond werd een beetje drassig na veel regen, maar dat hebben we op de Veluwe veel erger gehad. Zwembad is eenvoudig maar voldoende met een fijne ligweide. Als je meer zwemplezier wilt, kun je naar het nabij gelegen Mosaqua (maar ik vond dat te druk). Enige minpunt: zwakke Wifi werd slechter naarmate het drukker werd op de camping.

A Klop, op deze camping in juni 2018

7,7

Reisgezelschap: Paren

Een camping waar we graag komen.
Mooie plaatsen en een prettige sfeer. We komen er vaker.

Ria, op deze camping in mei 2016

7,9

Reisgezelschap: Paren

Prima camping zeer mooi uitzicht mooie plaatsen ook en goed sanitair weinig animatie en het zwembad was nog niet klaar.
Maar wij hadden dat niet nodig wij gaan zeker nog een keer terug.

Sylvia Oerlemans, op deze camping in april 2018

8,6

Reisgezelschap: Paren

Top camping hier komen we graag de heen en of terugreis naar/vanuit Spanje. Gemoedelijk super schoon sanitair. Lekkere warme douches. Mooi uitzicht vanaf de campingplek over de bossen rondom de camping.

Hans en Marja, op deze camping in juni 2015

8,0

Reisgezelschap: Paren

Grote camping die ook nu in het laagseizoen helemaal vol staat. Sanitair was voldoende maar we vragen ons af of dat in het hoogseizoen wanneer er ook veel kinderen zijn ook voldoende is. Afwasbakjes minimaal. Omgeving is prachtig voor het maken van wandelingen en fietstochten. Jammer is dan weer dat je 80 % Wifi aanbied en je alleen op het terras van het restaurant een beetje bereik hebt. Vriendelijk en zeer behulpzame receptioniste en ook zeer vriendelijk personeel in het restaurant.

Thea Kuiper, op deze camping in juni 2018

8,1

Reisgezelschap: Paren

Een camping waar je je gelijk thuis voelt. Keurig en zeer netjes bijgehouden. Voldoende sanitair gebouwen en comfort plaatsen. Prima uitval basis naar Duitsland en België....voor ieder wat wils. Deze camping staat met een grote voldoende oo nummer 1. Ook de camping beheerder staat altijd klaar voor hulp en een praatje. Zeer gast vrij...fantadtisch

John de Roo, op deze camping in juni 2019

7,8

Reisgezelschap: Paren

Kamperen op deze camping is heerlijk. Al ben je voor uitzicht indien je dit wenst , maar op een paar plaatsen van genieten. Voor de hond kan het een eind lopen zijn voor een uitlaat plaats. Camping is rustig in het voorseizoen. Veel wandel mogelijkheden. Voor de fietsers is het wat heuvelachtig. Dorp Gulpen ligt op een half uurtje lopen. Reserveren is door constante drukte wel raadzaam indien je langer dan 4 a 5 dagen wilt blijven.

Annie, op deze camping in juni 2018

7,7

Reisgezelschap: Paren

Ik heb hier geen op of aanmerking
het was daar super winkel er bij
alles goed onder houden
het was heel schoon

Heleen van Etten, op deze camping in september 2019

7,2

Reisgezelschap: Paren

Wij zijn in september geweest. Sportfaciliteiten en entertainment niet kunnen beoordelen. Ontvangst is hartelijk. De camping is echt mooi. Als je op een comfortplaats staat dan heb je echt een prachtig uitzicht. Je hebt het gevoel dat je in het buitenland zit. Op de comfortplaats ook kraantje en tv aansluiting. Sanitair is erg schoon en ruime hoeveelheid. Voor mensen die minder goed te been zijn of mensen met kleine kinderen lijkt het beter onderaan op de camping te gaan staan ivm de trapjes op de camping. Voor kleine kindjes zeker niet handig en veilig. Wandelen en fietsen in de omgeving is erg leuk! Met fietsen wel rekening houden met behoorlijke hellingen. Camping zelf is ook goed verzorgd.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 37,00
Richtprijs 2
€ 43,00
Openingsperiode
28-03-2020 t/m 01-11-2020
Oppervlakte
7 ha
Hoogteligging
132m
Aantal toerplaatsen
210 (100 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
30

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

** De openingsperiode kan afwijken door de maatregelen rondom het coronavirus.

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:250 m2
    • periode:15-05/30-09
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Familiedouche
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:250 m2
    • periode:15-05/30-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:15-05/30-09
  • Ligweide
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:15-05/30-09
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Nederlands
    • periode:11-07/21-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Trampoline
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:7 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • GPS-wandeltochten
Ligging van de camping
  • Panorama
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:9 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1,5 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère | 6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Dag en nacht rustig
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
  • Camping info app
Adres & Route

Wilt u camping Terrassencamping Osebos boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Terrassencamping Osebos
    Euverem 1
    6271 PP / Gulpen
    Nederland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Coördinaten: 50°48'26"N 5°52'15"E
  • N278 Maastricht-Vaals. Voor Gulpen richting Euverem/Beutenaken, eerste weg rechts.

  • +31434501611

  • Stuur deze camping een e-mail

  • www.osebos.nl

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Zo

29 / 03

 

Ma

30 / 03

 

Di

31 / 03

 

Wo

01 / 04

 

Do

02 / 04

 

Vr

03 / 04

 

Za

04 / 04

 
Max. 6.1° 7.3° 7.7° 8.9° 10.4° 11° 13.1°
Min 1.8° -4.1° -2° -2.6° 0.3° 3.2° 2.6°
Neerslag 85% 45% 5% 5% 20% 35% 15%
Windrichting N NO NO N ZW W ZW
Windkracht 5 3 3 2 3 3 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan. 87% 70
Feb. 85% 84
Mrt. 83% 86
Apr. 77% 77
Mei 72% 78
Jun. 72% 78
Jul. 77% 82
Aug. 74% 57
Sep. 82% 102
Okt. 84% 92
Nov. 88% 69
Dec. 89% 100

Gemiddelde temperatuur

Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Terrassencamping Osebos".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Terrassencamping Osebos

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​