Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Klein maar fijn

Schin op Geul is een klein maar populair dorp in Zuid-Limburg. Rondom Schin op Geul vind je verschillende campings. Het dorp ligt op 4,5 kilometer van Valkenburg en 20 kilometer van Maastricht. Deze omgeving is erg geliefd onder wandelaars. Dat is niet zo gek, want in de omgeving van Schin op Geul vind je tientallen wandelroutes. Ook wielrenners kunnen hun hart ophalen in dit deel van Zuid-Limburg, want er zijn genoeg bergen om te bedwingen! Denk bijvoorbeeld aan de steile Keutenberg in de buurt van Schin op Geul en de beroemde Cauberg bij Valkenburg.

Uitjes in Nederland, België én Duitsland

Een camping in Schin op Geul is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes binnen Nederland, België en Duitsland. Bezoek bijvoorbeeld het schilderachtige Valkenburg. Gelegen tussen de heuvels voelt het hier alsof je in het buitenland bent. Interessant is een bezoek aan de Kasteelruïne en Fluweelengrot Valkenburg. Dit is ook leuk voor kinderen. De Waalse stad Luik ligt een paar kilometer over de Belgische grens (49 km van Schin op Geul). Bewonder hier de impostante Saint-Jacques-kerk en de Saint-Paul-kathedraal. Net over de grens vind je het Duitse Aken met de Dom, de Elisenbrunnen en de Carolus Thermen.

In de buurt van de camping

Blijf je liever dichter bij de camping, bezoek dan het Geuldal. Wandel langs de oever van de Geul of ontdek het Limburgse Mergelland. Natuurlijk mag een bezoek aan Maastricht ook niet ontbreken. Kijk je ogen uit in de Onze Lieve Vrouwebasiliek, bekijk de historische gebouwen aan het Vrijthof en bewonder de dikke muren van de Vestingwerken. En wat dacht je van een bezoek aan themapark Mondo Verde in Landgraaf, het drielandenpunt bij Vaals of subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen? In de omgeving van Schin op Geul is ontzettend veel te doen!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen